Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Jazz,

Pooperačnu poprdu mala som aj ja velkost 70D,podprsenky Su mi dobré 80D takže je to diskutabilné,aká ti bude dobrá,ale mne by stavila 75D vo Je problém kúpiť ..

mia_31

jazz

ahoj, tak super, že ideš s tým nosom vo štvrtok,ja ešte musím vydrzať a to musím ísť dnes s tou sadrou niečo povybavovať, asi ma šibne.
inak áno ,mala by som spať na chrbte ale nspím lebo sestrička mi vravela,že sa tá sadra nesmie o nič tlačiť a ničoho dotýkať a ja keď spím na boku sa nedotýkam ničoho, akurát na bruchu radšej nespím. ja by som to na chrbte asi nevydržala.

margareta123

leus

ja mam 390 nagor okruhle, ako ja mam asi dost uzky hrudnik - pod mam 68 tak to mozno je aj tym...a v pooperacnej si mala tesne po opke tiez 92?

leus

margareta
podprda stahuje to je jasne, vyzlecene su vacsie , a ty mas kolkatky ,ze mas len 88 obvod?Vidis ja mam stale 92 a to ja by som chcela zasa mensi

margareta123

vladka

operovali ma hodinku aj dvadsat minut, to bola prva otazka, ktoru som sa dr. Magda opytala :) ako nie ze by sa mi zdali velmi male, ale cakala som mozno este vacsi objem a neviem teraz, ci to je tym, ze su stiahnute, tak potom sa to ukaze inak, ale zase asi tam bude este aj opuch, cize aj tak sa zmensia, ci ako..? :D teraz mam cez tak 88 cm a pred som mala 80 a bez som sa, samozrejme nemerala...napokon mi dali stredny profil

jazz24

baby,

aj ja mozem mrknut tie podprdy v ba v HM-kach..teda skor kamosku poslem,ja s tou sadrou moc nebeham medzi ludi:)tusim ste pisali,ze este dnes ich ma ist pozret nejaka kocka..tak ja kamosku vyslem zajtra:)tak dajte vediet,kto chce:))a velkost ja budem mat aku,ked pooperacnu mam 70D?neviem ake cislo jej mam dat kupit..