Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Majka1910

no minimalne treba zaslat svoju aktualnu fotku prs bez hlavy, na mail galeria@zoznam.sk , ma ju na starosti "zajacik", treba uviest aj svoj nick do mailu, pripadne nejaky popis.
Potom ti zajacik zasle vsetky udajem ako sa dostanes do nasej galerky.
To bolo a je kriterium pre vsetky baby.
Predtym to mala na starosti barbora10, on adbala aj na to, aby kocka co to prispela aj do diskusie, z coho vedela usudit, ze baba ma zaujem.

Majka1910

Ahojte.
Ja som sa tiež rozhodla, že si idem dať zvacsit prsia. Teraz 17.2. idem na konzultaciu, ale operaciu mam az koncom juna. Uz sa nemozem dockat kedy to bude. Dufam, ze sa uvolni nejaky termin aj skor. Nikde nemozem najst vysledky mudr. Cervena. Viete mi poradit nejaku galeriu?

Katka54

Rita149,

prosím ťa, to tie podprdy sú teda ako číslované S-M-L-XL? Alebo 36-38-40...? Práve som prišla z HM z Avionu a tam o takých podprdách nemali ani šajnu. :( Oni nie sú vôbec vystužené?

Mery NR,

ty si ich v NR v Mlynoch videla? Sú balené po dvoch?

drndula

Augu,

A rovnako ako Xantipa tiež myslím že to moc nepridá na pooperačnom liečení,telo je rozbité,narkoza,bolesti,Nie ešte ho takto zaťažiť..Je to na tebe,tvoje rozhodnutie,myslím ze každy dr. Tí to odporučí,IDE o teba,tvoje zdravie...;););)

drndula

Augu,

Myslím že sa hadam da nejako zapriet a vydržať to bez cigariet,hm?
Nejaké komplikácie vždy môžu nastať,tak by som to na tvojom mieste veru neriskovala,aj keď Ja nefajčim vôbec, takže túto neresť neviem vôbec pochopiť...dr.by len tak z rozmaru neodporúčali sa tomuto vyhnúťt Keby to nemalo vedľajšie účinky....

lucky363

augu
ja takisto fajcim,a vraveli mi ze by som nemala tesne pred opkou fajcit,ale bola som taka vystresovana ze som si pred klinikou este jednu zapalila.akurat prvy den po opke som nefajcila inak klasika.krabicka denne.neovplyvnilo to nijak hojenie jaziev ani nic,aspon u mna.

jazz24

augu

ja som bola tiez celkom silna fajciarka(krabicka/den) ,ale teraz po opke uz nefajcim a ani mi to nechyba(operovali ma minulu sobotu)..pred opkou som fajcila normalne..jasne,ze je lepsie ked nefajcis,ale nemusis prestat..v den operacie nemozes fajcit t.j. od polnoci,ale bolo by urcite lepsie to trosku obmedzit:)a co sa tyka lekara ,ja odporucam MUDr.Cervena,len musis pocitat s dlhsou cakacou dobou,ale casto sa nieco uvolni skor..myslim,ze ked si vydrzala doteraz,tak sa oplati pockat:)on je najlepsi plast. chirurg na Slovensku a je velmi vyhladavany,preto sa trosku dlhsie caka..ale samozrejme je to na tebe:)