Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

leus

a nerobila si nieco namahave, co by to mohlo sposobit?
Skus to skonzultovat s doktorom, 3 mesiace po opke je sice dost na usadenie implosov, ale podla mna este nie je vsetko na 100% zhojene, takze podla mna moze nieco este take nastat, ale co s tym, netusim.

xantipa163

augu

to fajcenie by mohol byt problem, minimalne preto, lebo musis pred opkou uplne vysadit cigarety a taktiez, na nejaky cas aj po opke.
Je to rizikove co sa tyka hojenia a celkovej rekonvalescencie.
Tak ak chces na opku, skus to zredukovat najskor.

jazz24

Mia_31

uz nam to zachvilu daju dole:)musime vydrzat:)ale je to fakt neprijemne..ty mas normalne aku plet?ja mam zmiesanu ..lebo,ze aj hojenie zavisi od pleti?mne povedal,ze ja nikdy uplne mini nosik mat nebudem:(lebo mam aj porovitejsiu kozu,ale aj sirsiu tvar,tak by sa mi asi ani nehodil taky malicky:( ked nam to daju dole,to bude pohlad:)mastny opuchnuty supinovy ..novy NOS:))ja asi pojdem ten stvrtok,niekoho nahovorim,nech ma odveze,lebo do soboty to nevydrziim..a ty musis aj iba s nosom spavat na chrbte?

drndula

Rita,

Ahoj prsatica..krásne krásne krasne...ozaj mozes byť šťastná majiteľka takéhoto hrudníka..Je to neskutočne ako sa vie jednou op docieliť takýto zjav...

A na tie Podprdy musím pozrieť aj ja hlavne tá čierna je super..

mia_31

jazz

hovoríš mi z duše, aj mňa to hrozne svrbí, som si tak klepkala po sadre akože trochu sa poškrabem týmto štýlom :)
no a tiež kde mám tu preplepenú špičku to mám také mastné,že normálne ten leukoplast je ako mokrý, ble
inak sadra ma už omíňa a leukoplast je mastný všade.

rita149

Mery NR

ja mam cislo S ružovú a kremovu, 36 je čierna a 38 je ta tigrova ale mam ju zmenšenu na obvode, lebo ja ked som kupovala tak 36 uz nebola.Ale kup si S neboja nebude ti mala alebo 36-38 dobre ti budu, ved to sa aj mne viac pači ked su praveže mensie a zakriju len bradavky.
Ja som ju kupovala aj sisente a ta ma velke prsia a 38 je jej super.
len kup nebudes lutovat, ved ta cena je teraz taka z aj ked budu male nebude ti to luto.Ale budu ok, uvidiš.

augu

Ahojte, dnes som sa prihlasila. Mam 38 rokov, jedno dieta, som silna fajciarka a dost chuda. Uvazujem nad zvacsenim prs. Mozete mi prosim poradit kde je to najlepsie na SR a nejake dobre rady - som bojko !!!

jazz24

mia_31

ahooj,mna uplne svrbi nos pod tou sadrou,a skusila som si ho trochu chytit a je taky mastny a ako keby sa supal..je to neprijemne..ty to nemas?mne to dnes zacalo..by som to najradsej strhla dole a odmastnila:))