Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka

Tak ich kukni,ked budeš tam lebo asi Mery nič nezoxenie... Počuj,ty to Uz máš za pár,jaaaj krásny darček k Valentínovi,Ja Uz môžem kúpiť nejaké sexiiii pradlo..juchuu

drndula

Mery nr,

Budeš taká zlatáaaaa??..dúfam ze katka to tam nevybielila do posledného kusu ludu,ze,katka???:;))). Veľmi by si má potešila dáš mi potom vedieť,dakujeem...:;))

Katka54

rita149,

o dva týždne takto už budem aukať. :) Navrhnuté mám 305, ES, stredný profil. Ale keď budem budúci týždeň v BB kvôli predoperačným vyšetreniam, tak chcem dať ešte krátku konzultáciu s Dr., chcem to s ním ešte prejsť.

Mery NR,

iba jednu som zobrala, ešte jedna tam visela.:) Nohavičky mali k tomu iba číslo 40. Ale keby si nezohnala, tak daj vedieť.

drndula,

môžem sa popozerať aj Tebe po nich. Budem po nich pátrať.:)

drndula

Babyyyy,...

Dnes som kukala v HM tie Podprdy,a niiiic ani kus,nekupili by ste mi jednu nielu,ciernu a ružovú za poštovné a veľkú čokoládu?som zúfalá,nikde ich nieto,myslím že mivbude stačiť 38 ked teraz mám 75/80 D..pliiiis

Katka54

gossip_girl,

ahoj, dobráá si, dobre si pamätáš :), budem mať 305 ml, ES. Ale keď som porovnávala tie 300 Nagory a tie moje, tak tie Nagory majú vyšší profil. Nagory majú 5,6 cm a moje len 4,9 cm. Plus tie moje sú širšie a dlhšie. Ale zas ja mám nejaký základ. Veď uvidíme, či vôbec doktorko budú mať na mňa čas sa mi chvíľu povenovať :), we'll see.

Baby, teraz úplne mimo tému - odporúčam film Pride and prejudice (Pýcha a predsudok) s Keirou Knightley a Matthew Macfadyen. Je to naozaj taký romantický bombónik. Cez tie moje dni "oddychu" po opke sa chystám čítať pár kníh od Jane Austen v origináli. Knihu žiaden film neprekoná, to je jasné, ale tento film sa vydaril. Videla som ho už asi 5x, ale môžem ho pozerať stále odznovu. Akože 18.st., Anglicko - to ja môžem. :) Inak čo sa týka K. Knightley - ona tiež nemá prsia a nerieši. Má sa rada taká aká je, takto "za vodou" by som chcela byť aj ja. Čo už. Takže oprava - to 18. storočie v mojom prípade ale jedine s prsiami.:))

Katka54

Mery NR,
Rita149,

no, nakoniec som ich našla v tej NR. Ale už žiaden výber.. Fakt len tú bielu a tigrovanú mali. Zobrala som si aj, aj. Sranda, skúšala som to na moju vystuženú podprdu.:))

Mery NR, ďakujem, si zlatá. :)
Inak tento týždeň ešte raz pôjdem do Blavy do Avionu, tak ak nezoženieš, tak daj vedieť.. Ja som sa úplne po iných pozerala. Ak budú, tak Ti môžem na oplátku kúpiť ja. :) A ešte som budúci týždeň v BB, tak aj tam popozerám. Tú ružovú by som brala ešte do zbierky.

Rita149,

podprsenkovú mániu si tu rozvírila.. :)) Ale vyzerajú super, takže vďaka za tip, i keď si ju na sebe ešte ťažko viem predstaviť..aale aj to bude.