Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Ahojte,

tak tie podprdy som nikde nezohnala. Bola som aj v Poluse, tam ich tiež nemajú..:(

jazz24,

no, som zvedavá na teba, tu nemôžem pozerať fotky, ale doma si pozriem. :)
Skús zajtra vyslať tú kamošku na podprdy, ak budú mať, tak pre mňa poprosím ružovú č. 36. ;)

Lucy1990

augu

Mudr. Cerven pracuje v Banskej Bystrici na klinike Novamed, potom v Pezinku na klinike Institut Estetickej Mediciny a v Poprade, ale meno kliniky neviem.

Opka je skratka pre operaciu.

Ak by si si vybrala Mudr. Cervena, tak on pod zlazu implantat v poslednom vobec nevklada, resp. mozno ano,ale skor na poziadanie od zakaznicky. Implatat pod zlazou ma sklony k poklesu a je vacsie riziko kontraktury.

Termin operacie je lepsi v zimnych mesiacoch, aj kvoli pohodliu, pretoze minimalne 2-3 tyzdne budes musiet nosit stahovaciu podprsenku, ktora je dost velka a je viditelna v kazdom tricku a je v nej horuco :-) a jazvy by si pol roka nemala opalovat aby nenabrali pigment a nestmavli.

Cena sa pohybuje okolo 2500 eur vyssie.

Dufam, ze som pomohla ;-)

augu

Ahojte baby :-))) dakujem pekne za odpovede. Mam vela otazok, tak ak by si niektora nasla cas na vycerpavajucu odpoved budem velmi vdacna. Na ktorej klinike v ktorom meste pracuje Mudr. Červena ( dufam, ze mu nekomolim meno ). Pisete, ze je najlepsi. Co je to ,,opka,,. Fajcenia sa dokazem vzdat, ak to bude nutne. Neviem podla coho vyberat implantaty, ci pod zlazu ci pod sval? Je lepsie ist na operaciu v lete ci v zime. Ja sa rada opalujem, i ked vodu - kupanie v lete moc nemusim. Este som nebola ani na konzultacii nikde, Vy ste moj prvy kontakt s touto temou. Mam naozaj prsia osem rokov po porode mala a ovisnute. Tak sem sa so vsetkymi radami, ktore by mi pomohli a hlavne musim nabrat odvahu ( mam doma 8 rocnu princeznu ). Neviem ci je vhodne pytat sa na cenu, ale ak mozem tak poprosim. Za vsetko dakujem, krasny dnicek vsetkym odvaznym babam : - ))))

Lucy1990

jazz24

Aj ty si sa tak nevedela dockat? :-))) ja by som tiez chcela tu podprdu, ale netusim, ake cislo vybrat, kedze obvod pod prsiami mam maly a implose budu velke, bohvie ci by mi 38 bola dobra...

jazz24

dakujeeem baby:))ja sa z nich straaaasne tesiim;))a uplne inak vyzeraju ako vtedy den po opke,ale aj vtedy sa mi pacili uz:))

petulielienka

anatomicke:)zatial,ale vyzeraju skor ako gulate;)na kazdej asi inak vyzeraju,ale este sa usadia:))

drndula

super:)som sa bala,ze mensiu budem nosit ako pooperacnu..:)

potom dajte vediet co s podprdami,zajtra vyslem tu kamosku!

lucy1990

ja myslim na teba,ze uz ides za chvilku:) ked ta citam,tak spominam na seba:)

Petulielienka

Jazz24

Aj ja chválim,nádherné prsia!!! Môžem vedieť akú máš veľkosť? A to sú anatomické ked máš rez pod prsiami? Ja to tušim už od Dr.Červeňa vôbec neviem rozoznať ;-)