Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

leus,

tu sú tie nejaké tipy na filmíky:
*Pride and Prejudice (Pýcha a predsudok)/ Keira Knightley
*Emma / Gwyneth Paltrow
*Sence and Sensibility (Rozum a cit)/ Kate Winslet
*The Other Boleyn Girl (Kráľova priazeň) / Natalie Portman, Scarlett Johansson
*The painted Veil (Maľovaný závoj)
*Into the wild (Útek do divočiny)
*Easy Virtue (Lekcie neslušného správania) / Jessica Biel
*The Duchess (Vojvodkyňa)/Keira Knightley
*Home of Dark Batterflies (Domov šedých motýľov)
*The Kings Speech (Kráľova reč)
*Remember me
*P.S. I Love You
*A Walk to Remember
*The Blind Side
*The Reader
*The Notebook

Ak máš nejaké tipy aj ty, tak sem s nimi. :)

Mery NR

babyzne tie podprdy v NR v HM už vôôôôbec nie sú :-(( kurnais cez víkend som zaváhala a teraz ich nemám.
keď ich niekto ešte nájde, myslite aj na mňa, tiež tú ružovú by som brala, Ďakujem ďakujem

monny3

davidoff

prosim ta, poslala by si mi foto pier na 33nikusa33@azet.sk ,ja mam jednu davku v hornej pere a mali sa mi, tak chcem mat predstavu, ako by to vizeralo pri druhej davke,dakujem.

drndula

Jazz,

Katka bola pri pidprdach neúspešná,môžeš mi teda nejakú kuk a kúpiť,rátam pri mojej veľkosti ze budú dobre 38 a.to aj bude rak v ružovéj bielej a čiernej...;););) ní myslím sr je pi nich riadny dopyt akí vidím,budem rada ak jedny kupis...hihihi