Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

ella
ďakujem za radu, skúsim sa tam pozrieť. hlavná vec, že ešte ani prsia nemám a už podprsenky zháňam :-DD taká som vytešená z opky, že povečeroch len spodné prádlo googlujem na nete :-)
.. takto o týždeň už budem PO :-)))

leus

katka
fuha, diky moc :) ta kralova rec som videla, aj kralova priazen, velmi pekny film
takze:
Rozchod-cz
Prom-2011
Pevne pouto
Valka neviest
Sefovia na zabitie
Laska a ine zavislosti
Dilema-2011
Hanna-2011
Hlavne nezavazne
Zamena
Honey
Honey2-2011
Lets dance-1
Something
baby ospravedlnujeme sa za odbocenie od temy :)

Mery NR

jazz
si poklad :-) ja by som chcela S-ko alebo 36, buď ružovú, čiernu, alebo takú čierno bielu (rita149 ju má v albume 13.fotka). stačí jedna, vlasne hoci aká len biela nie. a keby k nim našla aj nohavičky by bola bombová :-) ale to som už asi moc náročná

Lucy1990

jazz24

No ja by som skusila jednu, najlepsie ciernu, ale nepohrdnem aj inou, neviem ci je aj vacsie cislo ako 38, to uz by mi bolo asi velke v obvode, tak jednej 38 by som sa potesila :-) dakujeeem :-*

jazz24

baby dakujeeem pekne,som rada,ze sa vam pacia;))

no zajtra vyslem tu kamosku:)aby som si to zhrnula

katka54-ruzova- 36

drndula-ruzova,biela,cierna -38

meryNR- ake by si ty chcela cislo a farbu?;)

lucy1990-ty chces tiez?len neviem ci odhadneme tu velkost:)a ano aj ja som sa tak tesila a teraz sa tesim este viaac:))

xantipa163
na kontrole som bola min.stvrtok to mi vyberali tampony z nosa a teraz stvrtok idem na stehy z prs aj z nosa a sadru daju dole:))a v perach som mala len kyselinu..chcela by som aquamid,len to musim este prebrat s doktorom,trosku sa ho bojim:)

tak katka bola v avione a v poluse v HM tak ja nahovorim kamosku na aupark a euroveu;))chcela by som ju vyslat este na obchodnu(tam je to najmenej frekventovane)..dufam pojde;))chuda dnes prisla z londina co bola shopingovat cela unavena a zajtra este nevie co ju caka;))

dufam som na nikoho nezabudla;)ak ano hlaste sa!;)

Mery NR

baby a viete poradiť značku kde dostať pekné čipkové nevystužené podprsenky? lebo ja po opke už neplánujem žiadne pushupky nosiť :-) veľmi sa mi páči keď má žená krásne prsia a len takú nevinnú priesvitnú čipkovú podprdu bez výštuže, len čipka. kostica môže byť. lenže všade v obchodoch aj na nete sú tie čipkové vystužené

sisente

Katka54

nechcem ta sklamat, ale v BB nemame HM :((( a tu som zbehala vsetko, ale take tu niet... Vobec trojuholnikove strihy som nasla asi tak 2ks po obchodoch.

Katka54

Mery NR,

tak to ma mrzí.. Možno sa podarí jazz niečo zohnať a keď nie, tak určite ich pozriem budúci týždeň v BB.