Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Katka54,MeryNR

skuste calvin klein su tiez nevystuzene cipkove trojuhojnicky,ja mam taku ale nie je cipokova ale taka leskla eslasticka, dam foto do galerky nekedy,
ale tu su tie cipkove .
www.calvinkleinshop.cz

Katka54

leus,

super, ďakujem. Niektoré som už aj videla, ale na tie ostatné sa teším. :) No, už sa celkom teším na to moje zotavovanie..:)

ella

Mery NR
tak mne zasa iba odpuchaju, možno budem potrebovat mensiu o čislo ale nekup to za tie peniaze:) ale to asi iba v tých extra kde je vela oblečenia najdes...

leus

inak mne sa prsia vobec uz nemenia, tak ako skoncili s odpuchom , take ich mam dodnes, rovnako tuhe, v rovnakej vyske, rovnaka velkost, tu co pisete vy baby, ze sa vam kazdym dnom menia aj tvarovo...hmmmm asi som jedinecny pripad

Katka54

jazz24,

super, teším sa a ďakujem. :) Tiež si myslím, že na tej Obchodnej by mohli byť.

A cici máš pekné, naozaj opäť raz gratulujem k peknej prácičke pána doktora.

A inak, máš kráááásne vlasy. Tie ti už ale asi Dr. Čé nerobil..:))

sisente,

no, v každom prípade ďakujem za info, lebo inak by som po Europe behala ako také splašené kura.:)