Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

ella, augu
nenechajte sa tym ovplyvnit! Ja som mala konzultaciu v marci... termin som dostala v maji lebo im niekto vypadol a nakoniec mi volali zaciatkom aprila ze ci mozem prist... takze bola to rychlovka! A ja niesom jedina ktorej sa to takto urychlilo. Treba len povedat ze by ste chceli aj skor, tak si sestricka spravi zaznam ze vam moze zavolat ked niekto vypadne ;-))) drzim palce

ella

augu
september už je asi beznadejny..ja som sa objednavala pred mesiacom na nostek a jediny termin sa v septembri uvolnil tak ma tam supli..už možno dalši rok objednavaju.
poznam iba jedinu osobu ktorej robili augmetnáciu v lokalnej anesteze..to je aka masiarina:))) vraj to bolo v poho a pokecala s lekarom..ale ja si to neviem predstavit..takže určite rataj s celkovou anestezou.

Lucy1990

augu

Ja idem teraz v sobotu. Pan doktor je na tej klinike iba cez vikend, v sobotu operuje a v nedelu robi prevazy a konzultacie. Neviem, ci bude mat uz v septembri volny termin, treba sa opytat. Cislo je 048/4399 233, to je do Novamedu, ale objednaju ta aj do Pezinka, najprv musis absolvovat konzultaciu, na ktoru sa tiez celkom caka a tam sa dohodnete na velkosti a pod.
Musis ist do narkozy, cize tyzden pred operaciou si treba vybavit predoperacne vysetrenie - krv, ekg, interne :-)
Ale na konzultacii sa vsetko dozvies. Treba cim skor zavolat aby ti dali termin ;-)

augu

Dakujem pekne za odpoved Lucy1990 , ty ich mas spravene? Mozem poprosit telefon na toho doktora ale do Pezinku, to mam blizsie. Tak by som to naplanovala na september. Ako dopredu sa musim ohlasit? Ako je to z vysetreniami, myslim dopredu - kazdy je vhodny adept? Da sa to robit aj bez anestezy? Dakujem za odpovede ... :-))))

xantipa163

vladka19

normalne, ako klasicke sono. Ja chodievam do Medissima, oni takych prs vysetruju habadej, takze s tym maju skusenostu. Len som im to vzdy oznamila a potom ti popozera aj tvoje vlastne tkanivo, aj implose skontroluje.

xantipa163

vladka19

normalne, ako klasicke sono. Ja chodievam do Medissima, oni takych prs vysetruju habadej, takze s tym maju skusenostu. Len som im to vzdy oznamila a potom ti popozera aj tvoje vlastne tkanivo, aj implose skontroluje.

rita149

Katka54,MeryNR

skuste calvin klein su tiez nevystuzene cipkove trojuhojnicky,ja mam taku ale nie je cipokova ale taka leskla eslasticka, dam foto do galerky nekedy,
ale tu su tie cipkove .
www.calvinkleinshop.cz