Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ella

ajka1988
ajka pyzamo nemusis:) budes v takej chutnej sexy kosielke. a dobrá sprava: gatky si možes nechat aj počas opky:)

ajka1988

Mery NR, Lucy1990
Dakujem vám, tiež vám držím palce. Zvládneme to a čoskoro budeme iné ženy :D
Chystať sa chystám, len čo mi treba všetko? bo je to narýchlo pre mna a neviem čo skôr. pyžamo, papuče, drogerka( pasta, kefka, uterák, mydlo), zdravotná karta a kartička poistenca ešte niečo?

Lucy1990

ajka1988

Woow, super, tak sup sup rychlo pochystat veci :-) ja dnes este periem, zehlim, varim, zajtra poupratujem a v piatok uz nic nerobim, nech nic nepokazim :-))) a v sobotu je moj den :-D

Mery NR

ajka1988,
bože to musí byť pre teba aký šok :-) držím palce. ja idem o týždeň v utorok ale k Očenášovi. ten Ascorutin nevadí ked neberieš,nie je pravidlom ho užívať pred opkou. niektorý doktori to ani neodporúčajú, ako napr. ten môj.

ajka1988

Dievčatá chcem sa spýtať ešte v inštrukciach mam napísané že týždeň pred mam brať ASCORUTIN ....to vadí keď som ho nebrala? bo sa to neda len dnes mi volali že idem zajtra byť operovaná.

ajka1988

Dievčatá chcem sa spýtať ešte v inštrukciach mam napísané že týždeň pred mam brať ASCORUTIN ....to vadí keď som ho nebrala? bo sa to neda len dnes mi volali že idem zajtra byť operovaná.

ajka1988

dievčatá ja som mala termín koncom marca. a dnes mi sestrička volala či môžem zajtra. chapete sa z toho nemôžem spamätať. držte palce. som z toho paff. vyšetrenia mi vraj urobia tam. tak super. bože ako sa teším a zároveň bojí.

drndula

Je pravda ze k Dr.cervenovi Je dlha cakacia doba,ale oplatí sa počkať,stojí to zato,navyše,Je vždy pravdepodobnist dostať Sa na termín op skôr,vždy niekto vypadne,ako aj v mojom prípade,aj na konzultáciu aj na operaciu,takže treba len počkať a Zabookovat sa co najskôr..paa

ella

arri
ano viem aj ja som bola na prsia skor ako som mala, ale aj tak som čakala od majovej konzultácie do januára, povodný termin bol marec. a videla som ten dlhočizny zoznam čakatelov na skorši termin na sestričkinej nastenke:))