Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

jazz24

Super :-) keby mali tu podprsku hocijaku 38, tak pozri, ci by k nej neboli aj nohavicky bud S alebo moze byt aj M :-) dakujem moc, moc :-)

karkulka17

Ahojte,práve som sa prihlásila a chcela by som si dať silikónové prsia. Vedeli by ste mi poradiť dobrého doktora v KE? Zatiaľ som bola na 1 konzultácií u dr. Juráška. Máte niektorá s ním skúsenosti?

Petulielienka

Ajka1988
A čo je s tvojim marcovym termínom? Sestričky ho zase niekomu posunú? Aj ja chcem aby mi zavolali takto z jedného dňa na druhý ;(( to máš super,ani sa nestihneš nejak moc stresovat :)

ajka1988

Ďakujem za info. Hadam to dobre dopadne a nenastanu komplikácie pri opke. Držte palce potom vám dam vedieť ako som dopadla. A neviete kedy ma potom v piatok pustia z NOVAMEDU? rano? o ktorej? aby som vedela o ktorej si mam odvoz vybaviť :D

Lucy1990

Mery NR

Viacere baby si tu coca-colu po opke vychvalovali, len by mala byt vybublinkovana. Ked ti je napr. blivno po narkoze, tak pomoze. Alebo na omlazeni som citala ze pomahaju zuvacky :-)
Ja si tie silikonove naplaste kupovat nebudem, nie je to nevyhnutne. Planujem si ich natierat s bio kokosovym olejom co som si kupila v DMke :-)

Mery NR

Lucy1990,
prečo práve vybublinkovaná coca cola? je to na niečo dobré, alebo to len tak ľúbiš? už by som si mala aj ja pomaly kufrík baliť :-)
baby, už som sa raz pýtala na tie silikónové náplaste, ale nikto mi neodpovedal :-) na čo to je dobré? mala by som si to kúpiť aj ja? alebo len keď mi to doktor nakáže?

Lucy1990

ajka1988

Ja mam napisany zoznam:

pyzamo (v PK treba mat)
papucky
teple ponozky
hreben (ten asi pouzijem este pred opkou, nech sa ocesem ked sa mozno dalsi tyzden nebudem moct:-)
ustna voda
vlhke obrusky
pletova voda a vatove tampony
balzam na pery
vybublinkovana coca-cola
zuvacky
HAK (ja beriem aj pocas opky)
jablko
papiere z kliniky, predoperacne a karticka poistenca