Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

lucy1990

inak v PK som mala pyzamo ,ale mi ho neobliekli..som bola v podprsenke,v nohavickach a v tych pancuskach;)a bolo mi dost teplo,tie pancusky su take umelinove,len musis ich mat do rana...ale pre istotu si zober pyzamo;)a budes tam mat perfektnu sestricku Veroniku,ona bola uplny poklad;)sa o mna starala nadstandartne..mi aj paplon otacala,aby ma chladil..jazyk mi potierala s takou vodickou co som si priniesla,bola ako z rozpravky ..potom vecer bola druha sestricka,ta bola tiez fajn,ale nie taka super ako sestricka Veronika..zajtra sa tesim na sestricku Veroniku aj na doktora..a aj na nos novy;))))

margareta123

karkulka

ja som bola 24.1. operovana v chirmede v KE, operoval ma pan dr. Magdo a som nadmieru spokojna aj s vysledkom, pristupom, konzultaciami, personalom, cenou...odporucam :)

jazz24

baby nepotesim vas:( mali iba 36 a 34 tigriu posledne dva kusy.. a v eurovei som nebola ani v auparku,lebo o 15-tej mala stretko s klientkou,tak ma rychlo odviezla domov..ale tam aj tak pochybujem,ze by mali..mohla by som tam skusit jedine zavolat a dat odlozit ..

ajka1988

gratulujem k terminu;)to si ani neviem predstavit,ze by mi tak zavolali,by som nevedela co skor;))ale je to supeer;)

inak som si dnes vsimla,ze doktorko mi vybral aj znamienko co som mala pod prsnikom;))tak kraasne,ze som si to ani nevsimla:)

drndula

Lucy,

To aj Ja som prežívala rovnako,stresovala som pred op týždeň a nocvpred som tak spala ako bábätko,človek sa najprv boji,potom sa už teší...a na ten pocit keď budeš mať ba hrudi slonika;)) majiteľka cicikov,a že máš obavu či stres he normálne,nepodstupujeme tento zákrok bežne .;)

Preto kľud,vsetko bude ok,tes sa,je to na nezaplatenie..

Lucy1990

drndula

:-))) No ja by som potrebovala nejako zamestnat mysel, lebo vkuse si citam nejake temy o prsiach a snazim sa zhypnotizovat hodiny nech idu rychlejsie :-)

ajka1988

Petulielienka
ano asi ho posunú mala som mať 20.3. ak chceš skús tam zavolať či tam nemajú voľno možno ti ho dajú :D tam treba sestričke povedať. ja hned na konzultácií som poprosila že nutne ak sa niečo uvolní nech ma informujú kedykoľvek a prišlo to :D

drndula

Lucy1990,

To mi pripomenulo moje chystanue pred op,vsetko som robila ešte v pondelok večer,v utorok ma operovali..ešte som stihla aj dve okná umyť,ťažko vsak povedať či to potrebovali,alebo som Wu musela zamestnať myseľ...ale Fajn pocit potom,leb nico sim po opke nerobila,teda prvý týždeň..;);););)