Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

drndula

Dakujem, tesim sa velmi :-)

jazz24

Si velmi zlata, nevadi ze nemali, snaha sa ceni :-) a ako si to zvladla po obchodoch s prskami a nosikom? Inak aj ja mam jedno take vypukle znamienko pod lavym prsom, co som uz aj davnejsie chcela dat von a nejako sa mi nechcelo, tak by som bola rada keby zmizlo :-)
Tak dakujem za info, tesim sa na sestricku Veroniku :-)

margareta123

morgan 23

ahoj, som rada, ze sa mas fajn :) ja tiez v pohode, dnes som bola na kontrole a prvy krat som si ich videla - maximalna spokojnost :) aj ked v pooperacnej sa mi tiez zdali male (mam 390 ), ale ked ich rozbalili, tak sa mi pacili, tak dufam, ze velmi neodpuchnu :) no vonku je to fakt dost akcne v tej zime, ale snazim sa vzdy naobliekat ako snehuliak, len sa stale citim ako z porcelanu, bojim sa zapierat napr. do dveri a tak, aby som si nieco nenarusila :)

Katka54

ajka1988,

gratulujem k termínu. :) Aj ja som takto dostala - mala som plánovaný august a už idem o 10 dní. :)

jazz,

neva, ďakujem aj ja za ochotu. Veď ešte všelijaké pekné budú. Aj rita včera posielala link na pekné podprdy od Calvina Kleina.

Mery NR, rita149,

keď budete plánovať kávičku, tak dajte vedieť, pripojím sa. :)

xantipa163

ajka1988

mne ten termin ponukli tiez, tak predpokladam, ze pred tebou. :-)
Odmietla som, lebo si muz nemoze vziat volno, ma az od pondelka. resp. od vikendu.

Mozno by ti potom dali ten moj pondelkovy termin. :-)

Mery NR

rita149
veď aj ja som tam skoro každý týždeň, aj som ich videla, lenže kým som nemala termín som prsia neriešila. keď tu budeš najbližšie daj vedieť a dáme kávu v Mlynoch :-)

rita149

Merny NR

ja mam vsetky tie podprsky z NR z HM.ked budu nove dam ti vediet.Uz sa tešim na leto, lebo cez leto som kupila tu kriklavo ruzovu.mali vtedy aj kriklavo zelenu, oranzovu, tyrkysovú modru.Neboj cez leto budu.Ja tam chodim casto tak ked budu dam vediet :-)

morgan23

margaretka123
ahoj ako sa máš po opke?ja som už v pohode,len ma všetko svrbí a vonku keď som tak hrúza- stahuje svaly , že som mimo aspoň 10 min.aké si si dala imploše? ja mám 420 ml chvála bohu lebo sa mi zdajú už malé-mala som mat 390ml pôvodne

Mery NR

jazz,
ďakujeme za ochotu, si zlatá. škoda tých podprseniek, boli pekné. hádam ešte v HM do leta budú mať nejaké podobné. potom sa hneď navzájom musíme informovať, aby nám ich zase nevyfukli :-)

jazz24

drndula

ok zavolam tam;)vcera ma frajer videl si pisat listocek-co som si pisala zoznam do HM ,ktora aku chcete..a pozeral na mna ,ze mi uz sibe z tych prs.. a "ze to co pises ,kto je drndula,mery,katka,lucy":DDD..uz ma da za chvilku do blazninca;DD