Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

ajka1988
A mohla by si mi prosím Ťa napísať na b.petka@centrum.sk? Alebo nedas mi tvoju adresu,potrebovala by som sa Ťa na niečo opýtať. Ďakujem ;-)

tina33

dobre ja ich pozriem a napíšem či ich maju ak ano pošlete mi na mail t.č.a ja ked budem v HM a budu ich mať tak vam zavolám a kupim vam ich.ale ako pišem najskor kuknm ci ich maju

tina33

dievčatá

ja som z TN a tiež tu máme HM tak sa môžem pozrieť na podprdy.len som tu nebola niekolko dni dufam že som to dobre pochopila že zhánate tie čipkované podprdy čo má rita146???

rita149

Mery NR, Katka54

budem sa tešit ja som v NR kazdy deň.
potom dohodneme ked budete po aby sme to predebatovali a poukazovali sa :-)))

nela311

karkulka17
ahoj a do chirmedu nechceš ist? lebo ja som tam bolo operovana minuly pondelok a zatial som spokojná....