Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

smalfot

To je super, ja som vtedy mohla mat termin aj o 3 tyzdne, ale platit som mala 3 300 eur, pretoze mi chcel robit aj modelaciu. Mala som mat 545 ml Polytech anatom.
Potom sa uvolnila konzultacia k doktorovi Cervenovi a to bolo asi to najlepsie co ma mohlo postretnut :-) pan doktor mi odporucil, aby som este pockala, lebo mal pocit, ze sa mi prsia este mozu po kojeni upravit a mal pravdu :-) su omnoho krajsie, cize nebudem pojazvena a bude ma to stat 2500 eur, co uz je rozdiel. A este nieco, povedal, ze keby sa mi prsia nezlepsili, tak mi modelaciu urobi gratis :-) A idem uz teraz v sobotu :-)

smalfot

Lucy1990 ja som bola u Dr.Tršku na konzultácii pred týždňom a mnehovoril cenu 2800€ s anatomickými implantátmi aj s podprsenkou a Keď by som si dala okrúhle, tak 2600€ aj s podprsenkou. Termín mám na apríl 2012, ale ponúkli mi možnosť,že ak by potrebovali doplniť niektorý operačný termín, tak ak zoberiem takýto ponúknutý, vedeli by event.ešte cenu znížiť. To by bolo super. Tak som si rezervovala 23.apríl a povedala som, že ak by sa im niečo uvoľnilo, skúsila by som ísť aj na skorší termín.

drndula

Tina,

Tu si z trenčína???Ja som z banoviec,tak to sme blízko od seba;););) ušetrím ti pozeranie v HM v Laugu,bola som v pondelok ani jedna!!!!

zajacik_006

leus
áno,ja ich mám komplet mäkké zo všetkých strán. Ale ak mám byť úprimná,tak mne sa tá celková mäkkosť oboch prsníkov dostavila po pol roku. Pravý bol o dosť rýchlejšie,len sme čakali na ľavý kedy dostane rozum:-)

leus

zajacik
ty si uz tak dlhsie po opke, ty mas ako makke tie prsia,na omak su makke zo vsetkych stran?Ja ich mam trocha maksie len zvrchu a zboku, ale dekold a odspodu su tuhe

Katka54

Mery NR, rita149,

jasné, najlepšie až po opke a keď budeme poodpuchované, stretko prsatíc dáme.:))

tina33,

áno, presne tie zháňame, ďakujeme.:)
Ako vidím, zahájili sme celoslovenské pátranie po HM podprsenkách..:))