Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

engie

ano, s velkostou som spokojna, aj ked som najprv mala pocit, ze mohlo byt aj viac, ale po tom, co som sa videla na kontrole bez stahujucej podprsenky, tak som uz kludna a spokojna :) myslim si, ze sa netreba bat vacsich implantatov... kolko budes mat?
no ja mam teraz 9. den po a myslim, ze uz teraz by som bola schopna byt v praci, pokial nemas manualne narocnu pracu...ja studujem, takze od buduceho tyzdna idem do skoly a myslim, ze to bude v pohode :)
len sa treba setrit a hoci sa ti da robit vsetko, netreba to precenit, radsej vydrzat, aby bolo vsetko tip-top :)

nela311

engie100
ahoj, a ty ideš ku kačmarovi ci margovi?a aku budeš mat velkost?
ja som tam bola operovana minuly pondelok a uz sa mi da samej všetko robit, no kazdý to zvláda inak...

engie100

Margareta 123 a Mery NR

Tak mala by som ísť ak všetko dobre dopadne v stredu:)
v práci sa mi to nakopilo...,žiaľ nemôžem dlhšie čakať a pravdu povediac sa mi ani nechce, ( Mery NR - vieš o čom hovorím... :)))
pre mňa je predsa len BB ďaleko a Chirmed bola prvá voľba,tak budem veriť že všetko dobre dopadne.

Margaretka 123-
s veľkosťou si spokojná? A ako s bolesťou budem môcť ísť už po dvoch týždňoch do práce??
ďakujem

Katka54

leluska69,

20.8. som to mala mať. Naozaj som rada, lebo si to celkom neviem v tých horúčavách predstaviť a už v tom čase sa vlastne budem z tých mojich vyteškávať. :)

Baby,

jedna otázka - ako je to s cvičením hornej polovice tela po operácii a uložení implantátu pod sval? Keď sa ten sval rozreže bude plniť ešte svoju funkciu? Na omlazku som čítala, že ten sval atrofuje a zostane inaktívny. Máte s tým niektorá skúsenosť? Kedy budem môcť začať vlastne cvičiť?

margareta123

engie

ahoj, tak ja som bola na prvej kontrole po tyzdni - vcera a buduci piatok idem na stehy...
na opku ti netreba takmer nic :) koselu ti daju a napr. ja som spala len v nohavickach a vobec mi nebola zima, papuce som mala, ale aj tak mi dali, takze som ich ani nepouzila, vodu ti daju, lieky samozrejme tiez, tak jedine co sa mi zislo bola ustna voda...ani nevies kedy a budes doma :)
drzim velmi palce, kedy ides? :)

engie100

Baby z Chirmedu,
po koľkých dňoch od operácie sa ide prvý krát na kontrolu? Teda na vyberanie stehov?
ďakujem pekne :))
A čo ste si brali so sebou do nemocnice, mám taký pocit že všetko tam dajú čo je potrebné?? Je to tak??

Lucy1990

drndula

Tak ja si este pockam na moje miery, som zvedava, aku podprsenku budem nosit, ale asi bude problem s obvodom, kedze teraz nosim 70C...

drndula

Lucy,
Ja od nich objednávam,okrem Podpry všetko,majú väčšie číslovanie,vždy som brala najmenšie veľkosti,no túto Neviem odhadnúť,ale asi ta 36/38 pri mojej veľkosti 80D...

drndula

Lucy,
Ja od nich objednávam,okrem Podpry všetko,majú väčšie číslovanie,vždy som brala najmenšie veľkosti,no túto Neviem odhadnúť,ale asi tq