Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

morgan23

pre všetky baby z chirmedu
väčšina-aspon sa mi zdá píšete že vás operoval Magdo to ste si ho vybrali alebo automaticky,lebo ja hned prvú kozultačku som mala s Kačmárom a on ma aj operoval,ajked pred opkou ked ma kreslili tak tam bol aj Magdo,neviete?operujú spolu či len náhoda to bola....diky

margareta123

engie

myslim, ze mame rovnaku postavu aj obvod po :) ja mam 390 nagor stredny profil a cez mam sotva 88! ale velkosotu vyzeraju na C-cka urcite, takze to je podla mna tym uzkym hrudnikom....

morgan

len davaj na seba pozor, uz ziadne pady! :) aj ked so mnou vcera tiez skoro par krat svihlo o zem...hrozne klzko je... ja som bola na kontrole u dr. Magda a kecali sme a ked som vstala, tak som sa opytala, ci si ich mozem pozriet v tom velkom zrkadle co maju na dverach a hovoril, ze v pohode, ze jasne...

Katka54

nela311,

ahoj, aj ja budem mať ES, anatomické, 305ml, stredný profil a tiež mám základ. Máš aj nejaké fotky teraz po operácii?

nela311

engie100
ja som bola pri kačmarovi a mam eurosilikony anatomické 305ml, no predtym som mala nejaký zaklad, a pod prsiami mam 73cm...a mam 165cm a vazim 47kg, je to akurát ku mojej postave no každá z nás
hovorí zeby isla do vačšich, ani mne by nevadilo keby boli o trošku vaščie, no zatial nemam babo, tak o pár rokov môžem isť do vačšich :)
ale na tie Cčka ti to myslim si ze bude stačit...

morgan23

margaretka123
som rada že sa cítiš tak super po 9 dni,ja mám za sebou už 16 den všetko je už v poriadku ajked som si to trocha skomplikovala zhruba 5 dní dozadu som spadla a trocha to krvácalo ale už v pohodke.Som prekvapená že si si ich videla na 1 kontrole mne ich veľmi ukazovať nechcel len z diaľky cez malé zrkadielko ale vynahradila som si to doma a nakukla a ajked sú ešte opuchnuté páčia sa mi!aj druhú kontrolu mi dal až o 2 týždne takže je to fakt individuálne,no teším sa už na pondelok-stehy aby som sa konečne mohla osprchovať celá júúúj,pracovat začnem hned v stredu tak dúfam že to bude ok

engie100

Operovať ma bude Mudr. Magdo,
veľkosť - 330 nagor, stredný profil, ale to som mala navrhnuté už dávno.

Mám 169 výšku, 54 kg, Pod hrudníkom 70 - 71, myslíte že to bude stačiť??? Ja by som si priala takú C podprsku, tak dúfam že to bude dosť. :))
nela 311
Akú máš veľkosť? So zatiaľ spokojná?