Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

engie

zlataa :) uz som chcela vcera sa odfotit, ale nemala som cim, kedze mobil nemouem prepojit s PC a bratov fotak zmizol a moj je pokazeny...proste kriza :D musim najst ten bratov :) ale posnazim sa cim skor, len teraz som este oblepena, takze najlepsie to bude asi po stehoch buduci piatok... a cez som mala predtym okolo 80...necelych :)

morgan

vazne? ja som si myslela, ze 2 krat je uz vela :D ale dobre si spravila, ved je to vazny zakrok, tak treba mat vo vsetkom uplne jasno :)

joybryant

Nela311
Ahoj nela a Ty mas nejaky zaklad ? Ja mam navrhnutych 350ml ES okruhle. Tiez som 164cm vysoka a 47kil mam.
Nebudu male? :D

morgan23

margaretka123
trošku sa smejem..lebo čítam že si bola len na 2 konzultáciách?....tak to som toho môjho dr.Kačmára riadne potrápila kým ma rezal.....ja som tam bola minimálne 5-6 krát

engie100

margaretka 123

ešte jedna otázka:)
aký si mala obvod pŕs pred operáciou?
ďakujem
tak sa teším na tvoje foto...

margareta123

morgan

ja som mala obe konzultacky s Magdom, aj ked na oboch bol scasti pritomny aj Kacmar, ale to len chvilu a operoval ma Magdo, len on ma kreslil a neviem vobec o tom, aby operoval spolu s Kacmarom, aj ked som sa s dr. Magdom teraz bavila na kontrole, vzdy hovoril v jednotnom cisle o opke, cize tak :) a priradili mi ho automaticky

engie

urcite vie, co robi a urcite to bude na tebe vyzerat super, mne tiez vravel, ze ich standard je tak 300 - 330, ze 390 su uz skor vacsie implantaty... mna ked meral na prvej konzultacke pod, tak bol sokovany, ze som nosial podprsenku 75, kedze pod mi nameral 68! ale ked som sa poriadne nadychla, tak to bolo tych 70 ;-)

engie100

morgan 23

Ked som sa objednávala na konzultáciu do Chirmedu tak som si vyžiadala dokt.Magda, ale veľa krát som počula že sú pri operáciach spolu.

morgan23

aby som upresnila...som s Dr.Kačmárom spokojná aj s personálom či na recepcii alebo sestrička Kaja..len si rozširujem obzor pa pa

engie100

margareta 123

Ja si myslím že doktor vie čo robí ak mi dal tých 330ml?hm?
Verím že to bude stačiť.
A ty máš také miery pod prsiami ako ja? Tých 70 - 71 cm?