Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

engie100,
takže deň po mne. pekne nám to vyšlo :-) inak budeme mať rovnakú veľkosť. ja mám mať ariony 320, čo je to isté ako nagor 330. lenže som krpaňa 158 cm a 47 kg. pod prsiami mám 74-75 cm.
ako pozerám niektoré vyššie baby majú menšie imploše ako mám mať ja. trošku ma to vystrašilo, dúfam, že nebudú moc obrovské, bomby nechcem, max. také Cka
ešte 5 dní :-)))

Katka54

xantipa163,

ideš skôr? :) Super, gratulujem, baby držte sa.. Bude vám aspoň veselšie.:)

Ale to je aká sranda toto, že väčšine z nás, takto babám z fóra, to vychádza skôr.:)

margareta123

engie

jeej, no tak to mame dost podobne :) posnazim sa foto pridat cim skor!
on mi sam navrhol take, alebo alternativa bola anatomicke 370, viac by mi nevoslo na sirku... ja som tam bola tak 7:50 a celkom to stacilo, este nejaka pani isla na botox alebo take cosi, ja som zatial vypisala papiere a vzali ma :)

engie100

margaretka 123

:) tak ja mám presne také rozmery ako ty...sranda...
No tak to som veľmi zvedavá ako to dopadne.
A ty si mu vravela že chceš veľké prsia, alebo to on ti hneď takú veľkosť navrhol?
Sa tešim na tvoje foto...dúfam že ho stihnem kým pôjdem na opku he.

Inak, keď mám byť operovaná o 8:00 mám prísť skôr alebo na 8:00??