Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

xantipa,

už som volala, už to posunuli ďalšej babe. :) Neva, týždeň hore-dole. :) Mala by som aj tak stres - predoperačné vybaviť, v práci si veci zariadiť, ...
Zdvihla mi to tá druhá sestrička..Zuzku mám radšej.;)

Ale tak super, že ti to takto vyšlo. Hlavne, že to máš bližšie, určite to hlavne po opke oceníš..viem si predstaviť. :) Drž sa a aj tak ďakujem. ;)

xantipa163

jaaaj sorry, detom som davala jest.
Vsak povedz, ze vies, ze sa uvolnil termin na 6.2. po babe, co idem teraz v sobotu do PK. :-)

Katka54

xantipa163,

kde si? :) Je to ešte aktuálne? Ja by som aj sestričke zavolala, ale čo jej poviem?: "chcem ten termín po xantipe163"? :)) To by asi nepochopila.. :)

tenda1

Čaute baby , ja som si dnes chcela kúpiť podprdu :-) , že vyskúšam , ale márne 75 C mi bola malá , asi ešte počkám

inak kde kupujete podprdky? čo ste z BB :-)