Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

lamima

Budem mat 515 ml anatomicke VP ES, ale ja som chcela velke :-) Inak, uz som mohla byt zoperovana skor, lenze by mi musel urobit modelaciu, tak som pockala a nakoniec nebude potrebna, lebo sa mi koza pekne stiahla. A samozrejme mozes cakat len to naj :-)))

lamima

lucy
a kolko ml a aky tvar ti navrhol doktor? ja som prestala dojcit v auguste, ale este len 2 marca idem na konzultaciu k nemu. Ale podla vsetkych referencii odtialto mozem cakat len to najlepsie :-)

Lucy1990

jazz24

Supeeer, tesim sa s tebou ze vsetko je podla tvojich predstav :-) a som zvedava na foto :-)

lamima

Ano, v sobotu idem. A dojcit som prestala v juni.

jazz24

mia_31

ahoooj,akurat som na ceste z BB;)tak nosik je uuuzasny!!!krasny profil mam!!z predu je dost opuchnuty este ale vidim,ze uz teraz je pekny tak bude dokonaly!!straaasne som stastna;)))))ze do vecera mi velmi opuchne este a 6 tyzdnov bude este dost opuchnuty,ale je kraasny;))

som tam bola ako v tranze,strasne som sa bala pozriet do zrkadla;)
dam foto do galerky,ale iba na chvilku,nakolko tam bude vidiet tvar a viem,ze boli zle skusenosti ,tak iba na 1-2dni dam foto..

a ked nahodou cita aj pan doktor tak chcem mu straaasne podakovat za nostek aj za prsia!!neviem ci som podakovala v ambulancii,ale bola som naozaj ako v tranze;))dakujeem;))

xantipa163

lucy1990

vsak skus zajtra zavolat este sestricke, ale mne internistka vravela, ze naco im to je, ked ona to aj tak vsetko vypise vo svojom posudku(internom vysetreni). Podla mna ti to staci v tom internom.

Katka, no smola, mne ked volali, ci nechcem ist dnes do BB, tiez som vahala, ale tiez by bol stres, muz nema este dovolenku, mama by mi nemohla odvarovat dnes deti...
A jasne, som stastna, do BB by som isla uz v nedelu, mala som s muzom zarezervovane ubytko v BB, kto sa bude trepat rano okolo 4.00 z BA v tom pocasi, kebyze chcem ist v den opky...takto pekne z domu, z BA to je cca pol hodka do PK, len to este najst.

Ozaj Lucy1990
vies ma nejako nanavigovat do toho IEM? Kolko trva zhruba cesta?

Lucy1990

Baby, otazka.
Doktorka mi urobila vsetky krvne testy, ktore boli napisane na listocku a vsetko bolo ok. Lenze - ona mi komplet tie vysledky iba odpisala na pocitaci do vypisu z karty a nedala mi ich na papieriku z labaku. Internistka mi povedala, nech si pre ne skocim, aby mi to nechybalo. A SAMOZREJME SMOLA, doktorka ma dovolenku. Mohlo by to vadit tak, ze by ma nezoperovali???