Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

margaretka
no jasne ze som neodolala a kukla som sa na nej ale iba tak trošku, som sa ešte bala davat si dole podprdu, v nej sa mi nezdaju az tak velké no ked som nakukla tak boli fajne...aj priatel bol rad podla neho su dost veľké, akurat na moju postavu si myslí, tak som rada ze sa mu pačia :)

Mery NR

Lucy1990
ja som prestala kojiť v júly-auguste, ale keď si stlačím bradavku ešte mi kvapne mlieko, tebe už nie?

lamima

lucy
a ty si povedala, ze chces take velke alebo ti doktor tolko navrhol. A preco vysoky profil, vcom je iny ako stredny profil?

nela311

joybryant
ahoj, kukni si ma v galerke, ja som mala dobrý zaklad si myslim tak neviem aké velké chceš mat prsia...
a ja mam anatomické a ty budeš mat okruhle tak to tiež inakšie vyzera si myslím...
a kolko mas teraz pod prsiami?

nela311

katka54
ahoj, fotky po opke zatial este nemam lebo som len tyzden a pol po opke, tak som sama zvedava ako budu vyzerat ked pojdem vyberat stehy...

lamima

lucy
a aj si preto nieco robila aby sa ti stiahla? myslim ci si pouzivala nejake speci kremy alebo si si ich nejako masirovala alebo si nosila aj tesnejsie podprsenky? Lebo u mna je to katastrofa :-))), ale po dvoch detoch mozem byt este rada, ze aspon takto vyzeram. A kedy presne ides? Budem ti drzat palce a v tisku zavidiet, ze uz to budes mat za sebou.