Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

lamima

A s tym profilom som sa nezamyslala, doktor navrhol vysoky, tak mam vysoky. Ale rozdiel medzi nimi je ten, ze pri rovnakej velkosti je stredny profil sirsi a vysoky ide do vysky.

Lucy1990

lamima

No ja klamem telom, pretoze najprv mi povedal, ze staci aj 370 ml, ale ked ma pomeral, tak bol prekvapeny kolko sa mi tam zmesti. A mne sa pacia velke prsia, tak som chcela maximum. Druhe dietatko neplanujeme, takze chcem najviac co sa da :-)

Mery NR

Ja som dojcila rok, a posledny mesiac uz som mala citelne menej mliecka, mala sa uz dojcila iba 2x denne, takze ked som prestala, do tyzdna bolo po mliecku :-)

xantipa163

jazz

wooow, ze aky nostek, super ho mas. Ja tiez nemam najmensi, si pamatam, ako sme sa s kamoskou este na zakladke dohodli, ze si tie nase frnaky dame zmensit niekedy, ale obidve strasime s tymi nasimi "od prirody". :-)

4pegy4

jazz24

krásny máš noštek...už sa teším aj ja :-))myslím že ty si písala, že si si všimla že máš velmi mastnu pokožku.teraz ked ti dali dole sadričku tak ako to vyzeralo???

margareta123

nela

zlataa :) tak na tu foto sa uz veelmi tesim! mozno sa v chirmede napokon aj stretneme :)
mne sa to v podprde tiez nezdalo nejake extra velke, ale po rozopnuti je to rozdiel, tak som rada a tiez verim v minimalne odpuchnutie :)

nela311

margaretka
foto spravim po stehoch, lebo to mam este dolepene celé, a tebe ho pošlem ako prvej :)
tym ze ja mam anatomy tak to tak zvrchu moc velke nevyzera, no ked som si podprdu nadvihla tak to bolo super, len dufam ze to moc neodpuchne...
inak na stehy idem o pol 12 takze hodinu pred tebou :)

Mery NR

tenda1
krásne sa ti tvarujú prska. hneď vyzerajú inak keď trošku poklesli, lebo na prvých fotkách boli dosť vysoko. každým týždňom sú krajšie a krajšie. už sa neviem dočkať svojich :-)

ajka1988

dievčatá zvládla som to. Ležim na izbe. Sestričky su milé. Zajtra rano ma pustia. Juj mam prsička nejaké stiahnuté nejakým obväzok. Som aj papala večeru nie veľa lebo nemam ani chuť. Strašne to len boli. Ani na záchod nedokážem ísť, strašne to boli aj pri dýchaní je to normálne. bože teším sa až bolesť ustúpi a uvidim si svoje nove prsička.

margareta123

nela

yeees, super, som rada, ze spokojnost je maximalna :) moj priatel ma bez nej este nevidel, tak som zvedava na reakciu :) a foto nespravis? ci az po stehoch?