Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

lucy1990

a skoro som zabudla,doktorka ti vsetky hodnoty odpisala do karty?alebo iba tam zhodnotila,ze vysledky su ok?zavolaj radsej do novamedu,ci to tak moze byt..

jazz24

dakujeem baby:))

4pegy4

tak vyzeralo to v pohode,mam este taku zvlastnu plet,ale nie je to take hrozne;)mam ju mastnu a sem tam mam supinku:)

xantipa

v sobotu teda budem na vas aj s lucy mysliet;))

ajka1988

gratulujem! zajtra uz bude ovela lepsie;)

a baby volala som a podprdky nie su;)

tenda1

ajka1988

ja som mala podobné pocity s tým dýchaním , bála som sa riadne nadýchnuť , ale vstala som normálne sama aj na wc-samozrejme pomaličky

To všeetko prejde , len vydrž prvý a druhý deň a bude super, držím palce!!!

tenda1

mery NR

no ano , ja sa tiež teším , káždý týždeň sa odfotím a vidím rozdiel :-) , prvý týždeň boli naozaj hore a teraz pekneee klesajú , neboj aj Tvoje budú super , ja sa veľmi teším

Katka54

Lucy1990,

ahoj, inak ja som si tie podprsky objednala, čo sem dávala link gypsi, z toho bonprixu. Vyskúšala som veľkosť 36/38. Som zvedavá, potom dám vedieť, že ako to je s tou veľkosťou.:) Škoda, že v tej zelenej a tyrkysovej farbe už nebola menšia veľkosť..

Katka54

ajka1988,
skoré bezbolestné vstávanie prajem. :)

tenda1,
naozaj sa pekne tvarujú, to je sranda, ako sa to tam ukladá. :)

BABY,
naozaj neviete ako je to s tým cvičením hornej polovici tela po opke, keď je implantát vkladaný pod sval? SISENTE, BARBORA10, baby, neviete?

Lucy1990

ajka1988

Super, ze uz mas uspesne po :-) neboj, prve 3 dni budu utrpenie, ale potom sa uz len budes tesit z prsiek :-) mysli na ne :-)