Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

drndula, sisente,

tsssss, zajtra vytáčam číslo do bonprixu teda aj ja.:)) Podprseniek už budem mať plnú skriňu a prsia ešte nikde..:D Keď mi budú veľké/malé, potom ich tu budem ako šišina zas ponúkať.:))

Katka54

zajacik006,sisente,

takže budem môcť normálne cvičiť? Jasné, počítam s tým, že nejaký čas asi činky neuvidím, ale už to nevydržíííím.:) Na odporúčanie sisente do opky vôbec necvičím, aby som sa čím skôr zotavila a aby to tak nebolelo..
Už sa mi to ničnerobenie pekne natiahlo, od septembra som tomu takmer nič nedala..som už ako želatína. :(

zajacik006,

robíš fitness? Trénerka?

sisente

drndula

cez net, tak zajtra daj vediet, ak budu na sklade aj v tej farbe, doobjednam, opytaj sa mi na ne, dakujem ;)

drndula

Sisente,

Objednala si z netu či telefinickt?niekedy bývajú na nete veľkosti obmedzené,ale ba sklade majú vsetky,Ja cez bonprix objednávam často...zajtra Preto volám,takto cez net he to o ničom..tie zelene sa mi viacej páčili...:))))

sisente

Katka54

no ja dva mesiace som vobec necvicila, potom som zacala nohy a teraz mam 2mes aj 2 tyzdne a uz cvicim s 2kg cinkami na ruky a cviky na chrbat, ale prsne svaly som konkretne este neprecvicovala. idem 17 na kontrolu a opytam sa, nic ma neboli, netaha ale pre istotu radsej. Nosim do kriza pas, tak sa naprava to jedno tak radsej este nejdem na prsia cvicit.

baby, aj ja som si z bonprixu objednala tie podprdy 36-38, dufam ze budu, tiez som chcela radsej tu druhu kombinaciu len som sa bala, ze bude velka uz. Skoda ze ta oranzova nie je tiez taka krikloska, ale v popise je ze je neonovo oranzova a neonovo ruzova, ale ta oranz neviem ci im foto nevysla, ci su slepi :))) ale za tu cenu, na leto budu fajne.

mia_31

jazz

super, teším sa ,akurát som trochu zaskočená,že to máš ešte prelepené, to budem asi aj ja, dokedy? ja som si myslela,že už budem fungovať ako človek aj keď opuchnutá. ale črtá sa ti pod tým leukoplastom veru pekný noštek.
mne už sa to z každej strany odliepa,vobec neviem či to vydrží do soboty. a čo ti s ním robil iba ti to dal dole?

zajacik_006

Katka54
ja ked som bola po opke,tak som sa presne na toto pýtala lekára,lebo bez cvičenia dlho nevydržím. A bolo mi zretelne povedané,že dva mesiace nesmiem a ešte to aj zdôraznil. A to bola pre mňa dosť silná káva. Jediné šťastie pre mňa a moju profesiu bolo,že som bola na opke pred vianocami.Ale ešte aj po nich som musela dlho čakať.

Lucy1990

jazz24

Vsetky vysledky ktore pozadovali odpisala do vypisu z karty. Vsetky hodnoty, nie len slovne ze je vsetko v poriadku. Hadam to bude stacit, ved je tam podpisana aj vsetko, nemoze si to len tak vycucat z prsta...