Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Petulielienka,
to vôbec nie je tak, ja som mala prvý termín tiež okolo 18.8. a vidíš, idem teraz vo februári. Ak Ti môžem poradiť, určite si tam zavolaj a popros ich, nech Ti volajú, keď sa im uvoľnia skoršie termíny.. Za to nič nedáš.

Petulielienka

Katka54

No jo :( ale ďakujem aj tak,ja mám termín opky az na 18.8 a ako vidím že Vám volajú iba daco pred termínmi tak vidím že to u mna tak skoro nebude,aj ked by som to už veľmi chcela stihnúť do leta,ale to asi všetky chceme ;-))

mia_31

jazz

ja som si kua myslela,že to sú vstrebatelné stehy, no neva, ja strašne nemám rada keď sa mi niekto s niečím blíži k tvári, mne aj keď tie tampóny dával do nosa pred opkou bolo hrozne nepríjemné,tebe nie? doktor aj povedal,že mňa by nemohol robiť v lokálke.
o mesiac ideš s nosom či s prskami?

nin

Mery NR

ahoj, hej Avelane, je to tam uplne super, ked si na izbe vobec nemaš pocit že si v nemocnici, TVsom mala, ja som bola na bezbarierovej (ina nebola volna)-rozdiel je len v tom že su tam 2 postele (aspom som nebola sama:) lebo ostatne izby sú myslím jednotky a TV by malo byť všade....

Katka54

Petulielienka,

rada by som ti ho prenechala, ale nie je to aktuálne. Keď som volala o ten termín po xantipe, bol už obsadený. Ale naozaj ti odporúčam, aby si zavolala do Novamedu a povedala sestričkám, že nech si ťa poznačia, že keď sa uvoľní termín, tak si flexibilná.. A neplaš sa milióna papierikov na ich nástenke. Nie každá baba vie vždy zareagovať, niektorá nepočuje tel., keď jej volajú, atď., tak kľudne sa môže pošťastiť aj tebe. Ja som mala tiež také šťastie. Ešte ma môžeš aj predbehnúť. :) Držím palce!

jazz24

mia_31

no neviem ci to kazdemu preliepa,len bola tam aj kamoska s nostekom ,ju robili ked aj nas..a ona mala prelepeny tak doktor povedal,ze prelepi aj mne:) o 3 dni si to mam dat dole;)a ja som to mala tiez skoro cele odlepene,tie lepky na tej sadre;)iba to dali dole,vytiahli stehy..potreli mi nos s vodickou nejakou a hotovo;)tie stehy ma trosku stipkali,ked ich vyberali,ale nic tragicke;)tak potom ked ti to daju dole posli mi foto na mail;)ja svoje foto nosa vymazem z galerky..teda poprosim zajacika:)a o mesiac idem na kontrolu a dam si pichnut asi aj aquamid hned;)a uz som skoncila potom na par rokov;))

Petulielienka

Katka54
Uz som to dočítalá celé tak nič škoda,tie sestričky sú rýchle =D ja každý den kukam na mobil ani ho nestišujem =D

saskasok

Ahojte baby,chodim sem uz dlho a citam prispevky,ktore mi dodavaju odvahu:)))zaciatkom septembra idem na opku k Cervenovi do BB a chcela by som take väcsie prsia,existuje nejaka galeria kde by sa dali pozriet prsia pred a po,aj od Cervena? Baby mate skusenost-moje dieta bude mat v case opky 2,5 roka,da sa to zvladnut starostlivost o dieta,toho sa najviac bojim,ze to nebudem zvladat,vie mi pomoct mama ale nevie byt pri mne stale.Velmi pekne dakujem za odpoved...

Petulielienka

Katka54

Uvoľní sa tvoj termín?? Máš uz nejaky poradovnik na neho?? Prosím prosím aj nie nemôžem ho dostať ja??? Ani nevieš ako veľmi by si mi pomohla,prosííím ;-)