Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Ahojte baby, tak mna uz chyta poriadna nervozita :-)) v noci som skoro nic nespala, cela som sa vyhadzala a som ako uzlik nervov, na vsetkych len vrcim...uz aby som mala uspesne po...

jazz24

mia_31

sadru si mozes davat este na noc;)ja som volala dnes do BB,ze ci mam teda prist v sobotu pre tu sadru a povedali,ze nemusim.. mi opuchol inak dost,ale to mi aj povedali,ze bude puchnut;)a tie stehy mi povedal doktor,ze mam aj vstrebatelne aj nevstrebatelne:)neviem ci tebe robili aj dierky..mne komplet vsetko..

sisente

drndula

no skoda :( ale ta neonovo ruzova tiez fajne vyzera, ja nosim 75D, ale vsak dako to natiahneme neboj :))).

katka54

ved pomalicky cvic na nohy uz mozes, ja som taka vasniva skokanka na svihadle, ja som zvykla kazde druhe rano 1000 preskokov, tak na to si pockam az po kontrole, ale uz by som rada hopkala :).

mia_31

jazz

ako sadru? veď nos sa už predsa nesadruje ? aspoň mne tak vtedy povedali. nestraš ma :)
a nos máš rezaný iba cez dierky zvnútra, nos sa zvonka nereže tak potom sú asi normálne štichy vnútri nosa.

jazz24

mia_31

o mesiac idem asi s prsiami aj s nosom..neviem ,lebo vzdy mi pozrie aj prsia aj nos;)ja som mala v nose aj vstrebatelne aj normalne..vstrebatelne,su tusim v nos.dierkach;)a ano tie tycinky pred opkou boli neprijemne..inak pojdem asi aj ja v sobotu do pk,lebo mi zabudli asi dat sadru a ja som tiez na nu zabudla;)tak sa mozno vidime;)

drndula

Sisente,

Volala som tam,Uz Su Podprdy vypredané v tej zelenej,teda naše číslo,bola len velkost 40/42...tak som teda zobrala tie ružové...:)))

Mery NR

nin
ja by som bola tiež radšej keby sme boli na izbe dve, najlepšia nejaká ceckaňa tiež hneď po opke, aspoň by mi to rýchlejšie ubehlo. ty si tiež z okolia NR?
dnes si ešte idem kúpiť do mesta pyžamko, nejaké pekné nohavičky, teplé ponožky a už pomaly chystám kufrík. dúfam,že mi v pondelok predoperačné dopadnú dobre a ide sa na to :-)

joybryant

Nela311
Obvod neviem presne aky mam Ale som uzucka. Zaklad nemam ziadny. Dufam ze len nebudu male. Aspon take sexy nech su. :D

Petulielienka

Katka54
To fakt? Tak super ráno tam volám ;-)) ja som bola na konzultačke v Pk a mna si sestrička len v zosite poznačila takze vôbec neviem či na tej jej nastenke vlastne som ;-)) takze určite radšej zavolam :)