Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nin

Mery NR

ja som bola na izbe s babou ktoru operovali hned po mne, tak to bolo fajn že sme si pomahali a tak. Ja som si kupila v Slovenke taku peknu nočnu košelu celu na gombiky aby som nemusela davať cez hlavu ( aj v marks*spencer take maju)ale aj tak som nemala oblečene nič len nohavičky a vrch som mala obviazaný tak mi nebola zima...

gypsi1

Ahojte baby:)
Práve som prišla z kontroly, som po opke 2 mesiace. Konečne môžem byť bez pooporačnej podprsenky. Z toho sa teším najviac, lebo už mám nakúpených 12 podprseniek:)Mám si robiť tlakové masáže, aby prsia zmäkli a môžem začať postupne cvičiť. Som naozaj rada, že som to všetko podstúpila a veľká vďaka všetkým babám ktoré tu prispievajú. Lebo bez tohto fóra by som sa nikdy neodhodlala:) A veľká vďaka aj pánovi doktorovi Marsalovi, že mi spravil krásne prsíčka a za jeho ľudský prístup:)

Lucy1990

jazz24

Zlata :-) no ja uz som vsetko porobila, bola na velkom nakupe a teraz neviem co so sebou, najradsej by som bola aby uz bolo rano :-)

4pegy4

ajka1988

ahoj.chcem sa opýtať či si bola u dr.čeveňa v BB.mne sa tak zdá...a pravdepodobne si bola s mojou maminou na izbe :-)) ona si dala robiť viečka...držím ti palce, aj mne sa posunul termín o 1 týžden skôr.prajem skoré uzdravenie:-))

jazz24

no,to bude dlho opuchnute,hovoril,ze aj 6-tyzdnov..ale zas to nevyzera strasidelne:) je ten nostek este taky hrubsi,ked odpuchne bude jemnucky;)to hojenie dlho trva,ma rozne fazy..ale urcite aj ked je opuchnuty to vyzera lepsie ako pred!;)zajtra pocuvaj dobre co ti bude hovorit,potom mi povies:)) ja som vsetko zabudla:)ja ked som tam ,tak som vazne ako nadrogovana;))

mia_31

jazz

tak to si ma ukludnila, že neodídem so sadrou na nose :) a veru ja neviem čo všetko mi robil s nosíkom.
a inak keď ti to tak velmi opuchlo? čo povedali,že kedy to začne zase odpúchať?
pošlem ti potom foto

jazz24

lucy1990

neboj!;) ten strach pred je najhorsi z toho celeho!ty budes mat tiez pod prsnikom,tak ta to nebude velmi boliet!ja ked som to zvladla aj s nosom,tak ty urcite hravo zvladnes!a vobec nemam ani jednu zlu spomienku na to!a to ja som megaposero;)ani narkozy sa neboj,maju tam perfektnu,na mna anesteziolog len zmurkol a uz som spala!;)

Lucy1990

xantipa163

Co uz so mnou, stresmenom :-)

Nepytala som sa, doktorka ma dovolenku, tak aj tak nic nevyriesim, ale tak vsetky vysledky tam su, vsetky hodnoty, je tam podpisana, tak hadam s tym nebude problem.

No idem ja nieco robit, nech mi to rychlo ubehne :-)

xantipa163

lucy1990
nestresuj. :-)
Ja som si vecer este tak pomyslela, ze pekne si ja pospim na bruchu, lebo potom uz dlho nieee.
Inak ja som celych 15 rokov nevedela poriadne s tymi implosmi spat na bruchu, vzdy som mala pod sebou kopec vankusov.

Ozaj si sa pytala sestricky na tie krvne vysledky, ci ich musis mat samostatne?