Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Kočky,

Ktoré máte v puse Aquamud,ste spokojné?ako sa to aplikuje,čo všetko to obnáša a koľko vas to u dr.cervena vyšlo,jedna dávka..o mesiac mam kontrolu s prskami,AK sa bude dať,išla by som,musí to dr.predtým vidieta robí sa to u neho ambulantne?ďakujem

jazz24

ja som si nechala na vecer pred opkou naschval este dost roboty,aby som si zamestnala hlavu;)som este prezliekala periny,umyvala kupelku,linku som prebehla a tak;)zajtra sa uz budes davno vytesovat z prsiek a z toho aka si statocna,ze si to tak super zvladla;))

ninuska13

Caute kocky.Uz som tu strasne dlho nebola.Chcela som Vas poprosit o kontaktny mail na tu kocku,ktora spravuje fotoalbum.Zabudla som ho a ten mail kde boli prihlasovacie udaje som asi vymazala :( Tak by som si to mailom vyziadala znova.Dakujem!!!!