Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ninuska

no tak ja si ta pamatam velmi dobre,ved sme tu boli super partia:)ja sa mam dobre,co sa tyka prs,som maximalne spokojna,ale tiez som mala obdobie,ze by som brala aj vacsie,ale akosi ma to preslo.no a teraz som to dosiahla,lebo prsia su naozaj vacsie.som v 27tt tehotenstva,takze prezivam krasne obdobie.

rita149

baby

dnes mi prisla podprska z usa victria seacrat miraclovs 75B tigorva.Poslem foto kto ma zaujem. kraasna ale je mi mala, nemate zaujem? rita149@azet.sk :-)

Mery NR

nin,
to si ma potešila, aspoň niekto z okolia :-) ja som dnes od rána pyžamo zháňala, nikde ani za svet som nevedela nájsť pekné pyžamko na gombíky ako keby ich prestali vyrábať. všade boli len také babkovské, nakoniec som našla v Mlynoch, nič moc ale čo už.
nevieš či môžem mať nalepené trsy počas opky? s Mládekom si spokojná? ževraj je veeeeľký fešák :-)

jazz24

mia_31

ak ta mozem poprosit,tak sa prosim opytaj ci sa mozeme uz normalne malovat;)ci mozeme si na nos normalne dat make-up a tak;))a este by ma zaujimalo kedy si mozem dat na nos peeling;)tak ak nezabudnes,by si ma potesila;)

ninuska13

Tak uz som si tam zaslala mail,tak sa prihlasim do fotgalerie a budem Vam tam novym obdivovat prska.Ja som si ich davala pred dvoma rokmi a som nesmierne spokojna.Lutujem,ze som to neurobila davno predtym.Minuly rok som bola posadnuta opätovnym zväcsenim.Doktor mojou myslienkou moc nadseny nebol,ale nakoniec som si urobila termin na opku,ktoru som aj tak nakoniec mesiac pred odriekla a nesla som.Vsetci ma odhovarali a ja som si uvedomila,ze by som nemala vymyslat.Ved to poznate s jedlom rasie chut :)Este chcem aj druhe babo,takze az potom ak by sa prska neak zmenili urcite pojdem.
Barborka 10 ty sa mas ako? Vsetko napis,som zvedava!Boze ako ten cas leti ale este aj tak si na seba pamätame :)Toto je fantasticke forum pre vsetky,ktore sa poterbuju poradit a pripravit :) Ta,ktora to zalozila si zasluzi medailu :)))))