Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina33

4pegy4

z jedlom rastie chuť že??? ja som 2 mes.po opke a už teraz viem že budem chcieť vetšie,nie že by som bola nespokojná ale chuť je chuť :o))

tina33

nin

no chválim prská super ti ich spravili,niekedy si tak vzdychnem že prečo sme sa tak nenarodili a musíme podstupovať operácie,ale som rada že to šikovné ručičky vedia .:O)))

4pegy4

ajka1988

ja to tam už poznám, idem 2x.a ako sa máš???zvládaš to???hovorila mamina že si spokojná.velke máš prsíčka???ja budem mať 500ml a ona mi spomínala že ty máš 420ml?

tina33

4pegy4

ahoj poyrela som tvoje foto a som zvedavá prečo ideš vymienať inplantáty?možno si to tu písala ale som tu asi 3dni nebola :o)) dakujem

ajka1988

dievčatá tak druhý den mam za sebou dýcha sa mi lepšie len to bolí hlavne ked vstavam a dám sa do sedu také fest tlaky. Ale to prejde. za týžden idem na kontrolu a pravdepodobne na vyberanie štichov hadam aj tu podprdu mi dajú už dole.

ajka1988

4pegy4
Ahoj ano bola som s tvojou maminou :) držala sa super aj pekne jej to spravili :) spomínala že ideš. Držím ti palce, to zvládneš. Sú tam aj sestričky milé aj pán doktor super. :)

nin

Mery NR

ved to že tie pyžama su otrasne, ja som si taku krasnu košelu kupila:)))ani som nečakala že taku najdem, Hej doktor je fajn a dobre sa nanho pozera:))ty si nebola unho na konzultacii??

tina33

drndula

asi som to prehliadla že si písala vždy ked som tu dlhšie nebola tak čítam len posledné dve stranz :o))

ninuska13

Barborka 10
Tak to ti teda gratulujem!!!Uzastne.Tak si pozriem tvoje fotky v galerii ked sa dopracujem k tomu zabudnutemu kodu.A ako to znasas s prskami?Nic sa ti nedeje?Kolko presne po operacii si otehotnela?Davaj na seba pozor a drzim ti palce!