Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

4pegy4

ved ich mas velke už teraz!!! ake mas teraz implantaty? uz si rodila, kolko mas rokov? prepač za tolko otazok :-)

4pegy4

tina33

15.2. dnes mi posunuli termín o týžden skôr.potom dám fotky :-))aj ty máš pekne prská, pozerala som :-)

tina33

MeryNR

teba to kedy čaká ty ideš tuším dr.Očenášovi ak sa nemýlim.aj ja som u nho bola a somvelmi spokojná

Mery NR

nin,
nie nebola som u neho. ja som chcela hneď Očenáša, tak som bola u neho aj na konzultačke. teraz najbližšie kedy ideš? nové fotky nehodíš do galerky? máš ich krásne, rozmerovo budem mať presne ako ty, dúfam, že aj výsledok bude taký. aké si mala miery pred opkou, výška, váha a cm pod prsiami?

4pegy4

tina33

presne tak..pred skoro 5 rokmi som si dávala prvé a vtedy som sa bala ist do vacsích, ale teraz som si istá že ich chcem :-)) no a aby som si naložila poridne tak som pridala aj nos :-)).už sa teším :-))