Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Lucy, xantipa,

baby, držte sa. :) To je super, že vám to takto spolu vyšlo, sa môžete jedna druhú povzbudzovať. :)

4pegy4

tina33

ja mám o niečo staršiu dceru.a nastaštie s prsiami tiež nebude mat problém, lebo ich má teraz pekné velke.ja jej tiež kupujem 75C podprsky.vidíš..nám sa neušlo :-D a ja už radsej galeriu ani nepozerám, lebo fakt na kazdej je implantát iný.niektoré ktoré majú okolo 330ml sa mi zdajú vacsie ako cez 400ml.už mi uplne šibe.raz som na pochybách inokedy uplne presvedčená že robim dobre.už nech mám po opke.

tenda1

ajka

no vidíš , že sa dá , ale nechcem Ťa sklamať podprda sa nosí 6 týždňov :-)
Ja mám už skoro 4 zasebou a som rada , že už iba 2 týždne

tina33

no verím tomu že pán dr.Červeň je šikulka,ale radabz som tu pridala chváli aj na Dr.Očenáša.Tiež má zlaté ručičky.

tina33

4pegy4
sme rovnako mladé:-)aj ja mám ten názor že jedno dieťa stačí.aj ja mám jedno a v plnej puberte 14rokov.a má teda mala vetšie prsia odomna.ale teším sa že nebude mať taký komplex ako ja.dcerucha ma už teraz 75C :o)

4pegy4

rita149

nič v pohode :-) mám 33 rokov a som už po porode a druhe bábo nechceme./aspon teraz to tak tvrdím )implantáty mám 280 ES.výška 173cm a váha 55kg.mne sa zdá že sú už malé.páčia sa mi vacsie prská.

tina33

babulky

držte sa zajtra radujte sa bude dobre a hlavne budete nádhernéééé.je to skvlýýýý pocit mať na hrudi velkéé kopce:o))