Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Rita,

Na galeria@centrum.sk má to teraz Zajacik za barboru..pošli,sme zvedavé:)))

Ja som bola dnes na.kontrole,nám na dve hodiny denne nosiť pas,Hadam to mam dobre uviazane..:)

Mery NR

davidoff,
ty si bola už aj druhý krát? ja som mala ísť ešte dávnejšie na kyslelinu hyaluronovu, ale kamoška ktorá bola ma odhovorila, ževraj to vydrží len 3 mesiace a zostanú po nej také hrčky v perách, kým to úplne nezmyzne. s aquamidom sú lepšie skúsenosti? prepáčte viem, že to sem nepatrí..

davidoff

Mery NR

jasné že sa nečaká tak dlho, zavoláš a povedia Ti. Platí sa 480 EUR 415 za 1ml dávky a 65 za lokálku.

Mery NR

tina33,
to verím, že si spokojná, máš ich krásne. pekne prirodzené :-) ja budem mať 320 anatómy Arion, na opku idem teraz v utorok.
Xantipa, Lucka
držte sa!!!! budem na vás silno myslieť.
potom som konečne ja na rade :-)
baby, neviete ako to je s tými trsami? môžem ich mať či nie?