Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

rita, nin, lily prekrááááásne prsíčka :-) baby tie prsia úplne inak vyzerajú keď ich pošlete aj s celou postavou. na fotke kde sú iba prsia vidieť vyzerajú všetky také malé, ale keĎ sú s postavou sú riadne bomby :-) ale krásne
rita149,
koľko meriaš? lebo ja mám len 158 cm a mám mať až 320ml. kurnais tak ja ich budem mať riadne. a máš prekrásne rifle. kde si ich kupovala? také dierky by sa dali vyrobiť aj doma na staré rifle?
nin,
a ja som váhala nad Mládekom :-( krásna práca

tina33

joybryant

základ som mala 75A strašne malý ale hlavne vykojené takže kože hojne a prsnej žlazy vôbec.Tak v predklone to vypadalo ako štuple do uší:o)))teraz mám 350ml anatomy zn.Arion.a meriam 160cm a na pohlad su uplne ako od narodenia nie su vôbec velké,ale je pravda že ja mám široky chrbát.

Mery NR

Katka54,
ja som na tom bola podobne pred včerom. šupla som si homeopatikum, strepsils na hrdlo a ten postrúhaný zázvor (zaliať vriacou vodou) a s medom. bleee nechutné niečo a hneď na druhý deň bolo dobre. musíme si dávať teraz na seba pozor, rachne ma keď teraz ochoriem. ja mám predoperačné v pondelok a v utorok idem na to :-)

mia_31

jazz

tak už mám sadru dole. dr. bol spokojný, ja som tiež ale u mňa to nebola nejaké mega zmena. opýtať som sa nestihla nič lebo tam ráno v celku chaosili :) a tiež potrebujem vedieť kedy si možem normálne vysmrkať nos.
stretla som aj lucy, tak som jej popriala nech sa drží.

jazz24

katka54

pi zazvorovy cajik s medom a oddychuj ..;)

baby,kedy si mozem sama umyt hlavu ?dnes som 2 tyzdne po,mozem uz?zatial si striekam suchy sampon a 2 krat mi ju umyla kamoska..len uz mi to vadi stale niekoho prosit;)

davidoff

Mery NR

áno sú lepšie skúsenosti, teda aspon ja čo mám známe, už niekolko rokov to majú a sú OK, aj môj doktor ma ukludnil, že žiadne hrčky ani nič iné sa diať nebude a navyše s tým robí už niekolko rokov a má dobré skúsenosti, inak by vraj s tým nerobil, hovorím o doktorovi Červeňovi.

Katka54

Baby,
ráno sa zobudím na to, že ma klepe v posteli, pobolieva hrdlo, upchávajú sa mi dutiny..:( Horúčku nemám. Dala som si hneď preventan, idem kloktať soľ, poobede dám saunu.. Ako si môžem ešte pomôcť?
Paráda, v utorok mám predoperačné..

rita149

drndula

dakujem uz som poslala :-)

nebojsa to nic nie je ten pas , viec bab ho nosi aj ja som nosila, da sa to vydržat!