Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

ajka

ano pas sa nosi do vybratia stehov minimalne

katka54

s tou saunou si to premysli, je to hop alebo trop :) niekedy pomoze pri prvych priznakoch, ale stava sa, ze to aj roztoci tu chorobou ak je uz v stave ze sa neda zastavit, vtedy ti to riadne zhorsi. daj si ten preventan, je to fakt zazrak, a ver ze pomoze.

joybryant

Tina33
Hahahaa :D Kto ti prska robil? Cerven? Nö tak gratulujem, Ty mas Anatom tie su vzdy prirodzenejsie. Ja budem mat okruhle.

tina33

joybryant

ja tomu hovorím že od narodenia preto ako keby som ani na žiadnej operácii nebola že su to moje prirodzené proporcie že mi ich takéto pekné a velké pan boh nadelil :o))

tina33

nin a rita

gratulujem,super musíte byť štastné,preštasntné.Aké to je nespravodlivé Pán Boh jednej nadelí a na druhé zabudne :o)) máte ich perfektné.

ajka1988

chcem sa vás spýtať mam tretí den po op. a okrem podprsenky mam aj taký pas nad prsíčkami ževraj kôli jazvám čo mam pod pazuchami. ale ma to tlačí to ma? a to mam mať do kedy ten pass? či až do 13.2. kedy idem na kontrolu a vyťahovanie štichov?

joybryant

Tina33
Ako to myslis ze na pohlad su ako od narodenia? Take lentilky? :DD
Ja nemam tiez zaklad ziadny, som vysoka ako ty a mam dostat 350ml ES okruhle. To akoze nebudu pekne Pond bombulky? Jaj

ajka1988

4pegy4
zvladam to zatial bože aj ked najväčšie bolesti ked ležím a mam sa zodvihnuť z postele. To je hroznééé. Ale inak da sa. Som spokojná. A mam 445 ml anatomické