Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

jazz

ona sa mi prihovorila lucy,že či som mia? sadru povedal,že netreba, inak u mňa doma všetci vidia velkú zmenu,že je krásny ten nos, akurát mi spuchol už trochu hoci dr. povedal,že u mňa nebude to spuchnutie také velké kvoli typu kože.
hovoril aj tebe o tlakovej masáži? ja si mám ten nos masírovať po 3 týž.
mail: fmiroslava@gmail.com

ajka1988

čože? baby to dr Červeň nehava tu pooperačnu podprsenku cca 5 týždňov? to tak dlho? a ja že mi ju už po vybratí stehov na ten cca 10 deň da dole. juj

jazz24

mia_31

tak ziadna velka zmena?mozno na tebe to tak nevidiet,lebo si nemala na nose nic take dominantne..myslim tym ziadny hrbolcek,alebo tak:)ja som si nasla dnes este steh a neviem ci je to ten vstrebatelny,alebo normalny..sadru ti dali?mail mas s tvojim menom,ci iba prezyvku?chcela by som vidiet foto,len nemozem sem zavesit mail,lebo tam mam cele meno..ak mas aj ty s menom tak vytvorim novy:)a ako si vedela,ze to je nasa lucy?;))uz su mozno aj po aj s xantipou:)a smrkat neviem kedy mozeme..

rita149

Mery NR

este som ti chcela povedat, neboj sa velkosti! Kazda jedna aj ja by sme po opke brali aj vacie :-)))

robila som to obycajnou ziletkou som to tak škrabala a potom trosku noznicami aj.Ale ked budes ziletkou skrabat tak sa spravia diery, noznicami len poodstrihuješ tie nitky.Vyskušaj :-)

Mery NR

rita149
waaaw sama si si ich robila? a ako sa ti podarilo spraviť tie dierky? s nožnicami, alebo si to vyšmirgovala? ja tak dlho zháňam dotrhané rifle a nikde ich nemajú, tiež si chcem sama vyrobiť ale neviem ako na to

rita149

nin

krasne prsíčka!!! kolko si mala obvod pred opkou a kolko mas teraz? to mas 330vp? krasne ich mas!!! velmi sa mi pačia.Mame rovnaku podprsku z hm :-)

rita149

tina33

mne tiež panbožko nenadelil tak mi musel Mudr.Červeň pomôcť :-)

drndula

dakujem si zlata :-)

Mery NR

ja meriam 170-171cm.No rifle nie su kupene :-) ale ako si písala su robene zo starych! Ale su dobre, rada ich nosím cez leto :-), Cim viac sa perú tym viac sa trhaju :-)))