Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Karinka,

Ak myslíš pooperačnu Podprdu tak tú ti napíše s typom silikonov dr.a objednaa si obidve veci v siklienke /ak si červenove dievča/ telefonicky,oni pi zaplatení ba ich v.účet dodajú zásielku na kliniku kde budeš operovana..

jazz24

no vidis;))urcite je dokonaly ;)ved doktor je velka sikulka;)) aj ti ho prelepil?ty mas aku pokozku,suchu ked ti tak povedal?ja mam mastny nos:(dufam sa to bude dobre hojit aj ked je mastny..kontrolu mas kedy?a tie masaze ti uz aj ukazoval?mne nie..,ale 25.2 tam mam prist,tak asi potom mi ukaze;)inak poslala som ti mail,kam mi mozes zaslat foto;))

rita149

ajka1988

ja mam zajtra 2 mesiace od opky a pooperacnu stale nosim, na noc vzdy a aj cez den dost casto. Mne je v nej praveže dobre, citim sa v nej najlepsie :-)