Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Karinka135
Mne Sa zda ze budu uz trocha vacsie. Pretoze ja meriam 164cm, 48kg a mne Doktor uz vacsie Jak 350ml nechcel dat. O ake implose ide?

nin

tina33

ved to, keby som mala len o trošinku väčšie tak na operaciu nejdem ale už ma prestalo baviť to kupovanie drahých podprseniek jedného druhu tak som šla:))

nin

Mery NR

169cm, 57kg, 73cm pod prsiami, najbližšie idem teraz niekedy vo feb. na kontrolu, musim si zavolať na termin....(ninnin-na pokeci som častejšie keby niečo:)

nin

rita149

dakujeeeem:) vieš že ani neviem kolko som mala pred op:) teraz mam obvod 87 bez podprdy, 330ml mam a chcela som 350ml, len doktor s tým moc nesuhlasil , že mám utly hrudník (a ja som to chcela prirodzene) chcel mi dať dokonca 305ml, ale spravil kompromis nakoniec:) hej v HM a NY boli výpredaje:))