Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Pardon- Flector Rapid :)), hlavu hore bude lepšie,Uz to najhoršie Je za tebou...mne tiez to vstávanue robilo veľké problémy,dva kamene Ja hrudi ktore boleli a nedalo sa poriadne Dychat,spať sa nedalo-iba ak v sede vypodlizena sto vankúšmi..

drndula

Ajka,

Tak mi Bolo tiež,musíš to vydržať,jš som brala iba Flectir Rapid prášky,rozpúšťa sa do vody..skús ho

ajka1988

ahojte dievcata potrebujem poradit. som 4den po operacii a mam strasne bolesti. Spat sa mi neda. a najviac to boli ked mam vstavat z postele to priam placem. Neviete mi nieco odporucit proti bolesti.....ibalgin, paralen a tieto som uz vyskusala a nic

drndula

Jazz,

To sú šaty ktoré pre zmenu mam aj v červenej farbe,tričká som zatiaľ nijaké fajne nenasla,máš tip na nejaké?;))))))

jazz24

drndula

uz si si aj zohnala tricko na jedno rameno?;))aj ja mam take podobne;)doteraz som ho velmi rada nenosila,ale teraz sa to uz urcite zmeni;)))s prsiami to vyzera velmi dobre;)

Elissa

Ahojte kočky po dlhom čase.
Prosim vas, akosi som pozabudla prístup do galérky, ako sa k nemu dostanem? Koho kontaktovať? Viem, že sa to tu verejne nespomína, tak prosím, usmernite ma (zabudla som). Potrebujem si este raz pozriet Trskove prace.
Dakujem

jazz24

rita149
drndula
nin

paradne prsia:)uplne krasne aj v podprdach;))sexice ste velike;)rita tie rifle si si paradne urobila;)tusim ti poslem nejake,aby si urobila aj mne:DD