Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Vsetci sme tam mali byt o 8.00 a slo sa po rade ako kto prisiel, takze som sla druha.
Trochu ich zdrzali ranne prevazy, ze Mia :-) , a potom to slo ako po masle, Okolo 11.00 som bola na izbe.
Mali sme tu zlatu sestricku Veroniku, ne nesla TV, tak sa snazila to poravit, polsla aj madeho lekara co asistoval Cervenovi na sale a nic. Tak som len citala a citala.
Vecer bola ina sestricks, taka ceckata, vymalovana, v pohode, ale na Veroniku nemala. :-)

Katka54

xantipa,

flector je na predpis, ale skús, možno ti ho v lekárni predajú aj bez receptu. O koľkej si tam ráno bola a o koľkej ťa zobrali?

Katka54

sisente,

nakoniec som tú saunu nedala. Dopujem sa echinaceovými kvapkami, robím si výplachy dutín slanou vodou, inhalujem eukalyptus, dávam si preventan quattro, kolostrum, probiotiká, kúpila som si šalviové cukríky, pijem zázvorový čaj s medom, odšťavujem pomaranče, grepy - čo ti poviem, dovi-dopo.:))) Ale hrdlo ustúpilo a nádchu nemám. Len rozprávam "nosom" ako pri prechladnutí, zatiaľ ale žiadne hlieny, ani horúčka. Jááj, dúfam, že to nejak negatívne neovplyvní predoperačné vyšetrenia.

Katka54

ajka, xantipa, lucy,

baby, gratulujem k novým prsíčkam a držte sa, vydržte tú bolesť. Bude už len lepšie. :)

Mery NR,

tebe dnes prajem pevné nervy :) a nech zajtra všetko dobre dopadne. Ešte týýýždeň a už to budem mať za sebou aj ja.. Fuu, teraz mi je ťažko, ako mi bude ešte o týždeň.

drndula

Xantipa,

Bez bolesti to nejde,hoci vsetky by sme Boli radi Keby to rak Bolo,no žiaľ,nejde to...musíte zatat zuby a aj cez slzy fungovať..bude lepšie každým dňom,Ja som mala len ten Flector,iné nie,dalo sa,rána boli kritické a pamätám si ze som si párkrát poplakala ze či mi to Bolo treba ale Zato to ozaj stojí...!!!!!takže hlavy hore prsatice...;)))))) za pár dni budete inak hovoriť

xantipa163

caute.
Ja už som doma, boli to jako hovado, presne ak Ajka pisala, hlavne pri vstvani.
Inak mne ziadne lieky na doma nedali, ze si mam kupit Ibalgin 400 uzivat ho 1 a pol tabletky.

Lucy1990 operovali po mne niekedy, chudiatko trapi sa tiez. Lucy, moja, drz saaa, bude lepsie!

lilly1

Ajka

Aj mne tak bolo,, musíš vydržať, mala som pocit že ten 4-5 den bol najhorší, ale potom to bolo už zo dna na den lepšie..uvidíš.. Ja som si ráno dala Novalgin 500, na obed Nalgesin S - 2 tabletky a pred spaním zas Novalgin..

jazz24

drndula

ja mam take 2 ,este z minuleho roku..v tezenise som ich kupila;)teraz v poslednej dobe som take nevidela nikde..na jar,ale urcite budu;))

Mery NR

ajka,
ja mám nakúpený tiež Flector prášok, je najsilnejší liek na bolesti, ja ho beriem stále. zaberá aj na silné migrény keď už ostatné tabletky nie. Skús ho kúpiť, lenže je na predpis :-( ale mne sa lekárnikov niekedy podarí prehovoriť a predajú aj bez predpisu. drž sa! a v noci vieš spať?
xantipa, lucy1990
už majú prvú noc s novými prsíčkami za sebou. dúfam,že ste spokojné a šťastné, myslím na vás a držím palce
:-)