Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

ajka1988

posediačky sedieť :DD ja som mala taketo bolesti 1 týžden a potom to pomaly začalo ustupovať.ja sa čudujem ked niektoré baby hovoria že po 2 dnoch nemaju bolesti, ale to asi tie ktoým dávajú odspodu.ja ked som vstávala trvalo mi to 10 minut kým som sa zodvihla.je to strasna bolest, ale pomaly prejde.mna to len čaká..aj ked som si povedala pred rokmi že už nikdy v živote nejdem :D prajem ti skore uzdravenie :-))

ajka1988

Mery NR
Fuha spanie je ten najväčší problém. vtedy mam najväčšie bolesti a tlaky. ked si ľahnem po čase začnem tuhnúť a strašné tlaky mať a pichanie. a najhoršie vstávanie. inak ked sedím je to ok ale dlho sedieť nevydržím. Skúšala som aj po sediačky spať :DDD no nič bohvie čo

Lucy1990

Ahojte, som doma, je to bolest ako fras, clovek ani nevie kde vsade pouziva prsne svaly. Idem si dat flector a vyskusat spat. Vecer mi uz dufam bude lepsie a nahodim foto. Pozdravujem spolutrpitelku xantipu:-)

drndula

Xantipa,

Ja som ho kúpila bez predpisu,ani som netušila že Je ba recept,ale predali mi ho v lekárni,je to asi ako pri ibalgine kde ti predaju iba 400ky,vyšší Uz nie ..

xantipa163

jazz

hej, na 2-ke som bola, ale nejako mi to Tv ani nechybalo, kedze je hned vedla sesterska izba, tak som cely den aj noc pocuvala ich diskusie.:-)

Lucy1990
a vy co ste tam mali vecer za zurku? Ja som uz pospavala okolo 21.00. prisiel ma skontrolovat Cerven a nech idem na 3-ku izbu, ze tam maju baby zurku. :-)
Za inych okolnosti aj hned,no bola som rada, ze mam nebolestivu polohu.

Mery NR

katka54,
ja mám zajtra ráno len predoperačné, na opku idem v utorok. takže ešte 2 noci kľudného spánku na brušku :-)

jazz24

xantipa163

gratulujeem;))bola si na 2-ke izbe?ak hej ani mne tam nesla telka..som vam hovorila,ze Veronka je perfektna;)vydrzte to,zajtra uz bude dobre!;)hlavne,ze to uz mate za sebou!;)