Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Eilien

Ahojte zienky,mozem sa vas opytat planujem ist tiez na operaciu prsnikov a uz najlepsie tento rok a chcela by som ist ku panovi Cervenovi,ako ste sa tam dostali?ste mu zavolali alebo poslali maila?dakujem za odpoved:)

jazz24

Mery NR

mne povedal doktor,ze ked su implantaty vkladane spod prsnika je rychlejsia rekonvalescencia a aj,ze to menej boli..ale je to velmi individualne..vidis lucy to boli ako fras a ja som hned ako ma prebrali vypisovala na forum a nebolelo ma to moc..len som cakala,ze kedy to uz zacne tak strasne boliet a taka bolest nastastie neprisla;)

baby drzte sa!;) a tesim sa na fotecky;)myslite na svoje prska nadherne a hned to bude menej boliet;)

Lucy1990

Babulky, tak fotky som poslala na mail, tak som zvedava co poviete :-)

Inak teraz sa mi nejak polepsilo, asi pomohol ten flector, aj som si pospala, malu mi zobrala svokra do vecera, tak si tu mozem tukat :-)

davidoff

je to individuálne tá bolesť. Ma to prekvapuje čo čítam, že teraz to baby akosi viac bolí, lebo mňa to naozaj trochu bolelo prvé 2-3 dni potom super, veď ja som to tu aj písala. Rez som mala pod pazuchou, čakala som velkú bolesť, ale myslím že mám vyšší prah bolesti. A to mne doktor naraz robil s prsiami aj nos. Takže určite je to individuálne. Ale určite to stojí za to, keď to aj bolí o čosi viac :)

arri

Mery NR
boli to rovnako, nezalezi na tom od kial je rez. Rozdiel je len ci mas pod zlazu... to boli menej alebo pod sval

tina33

dievčence gratulujem Vám

vitajte medzi nami ceculkami :o) tak to máte uspešne za sebou teším sa.A tie bolesti patria k tomu mne sa nedalo poriadne spať a ležať prvé 3 dni po.tak som si dala pod rošt dve podušky a spala som v takom polo sede.A pripájam sa Flektor mi tiež zaberal super od bolesti.Už bude každým dnom len lepšie.

xantipa163

Lucy1990
drzim ti palce, nech ti flector zaberie, daj vediet ci je fakt taky ucinny. Mne ho mama skusi vybavit u znamej magistri, zatial mam Ibalgin400 a este aj tu jednu tabletku Ibalgin 600, co mi dala vecer sestricka aj s tymi liekmi na spanie. Tie som si dala, ale ten ibalgin nie, vsak som ho brala 2 hod. predtym. Mozno by sa tocil svet, ako tebe. :-(
Ona bola inak trochu divna, Veronika si vydanie tabletky zaznamenala, tato nam to sypala kadejak.

4pegy4

lory

ahoj.už si tu dávnejšie nebola.mali sme rovnaký termín opky 21.2., ale mne posunuli termín o týžden 15.2....u teba nie je žiadna zmena???

Majka1910

Baby ani neviete ako vam zavidim, ze uz mate po tom. Aj ja uz chceeem.
Drzim palce nech bolesti co najskor ustupia