Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

4pegy4

ano, aj predtym pod prsnikom, aj teraz pod prsnikom.
Akurat mi tu staru jazvu vyrezal a urobil novu, lebo ze v BA robia nejake hrebienkove jazvy, tak ze on mi urobi novu, rovnu ciarku.

xantipa163

lucy1990
sme sa bavili s nim uz ked mi daval narkozu, ze co si vsetko natrepeme na internetovych forach, ze to je hrozne, tieto baby z fora :-)
Po opke za mnou dosiel, ze ci je to take, ako pisu baby na internete.
Mna chodil inak viac kontrolovat on, nez tak vyfintena sestricka.

xantipa163

4pegy4

no mne pre 15 rokmi vlozili implose pod zlazu, minuly rok som si ich dala vybrat, necely rok som bola bez a teraz mi do tych placiek, co mi zostali po vyberani implosov dali 350ml, pod sval.
Takze ti neporadim asi.

4pegy4

xantipa163

ahoj.chcem sa len opýtať, že tebe vymienali imploše alebo máš prvýkrát.lebo ja sa velmi bojim toho že mne dr.chce robit pod pazuchou, ale musi vybrat stare a dat nové.a toho sa velmi bojím.

Lucy1990

Xantipa163
Anesteziolog bol strasne zlaty a vtipny :-) no a ohladne tej zurky :-) zastavili sme sa vedla na izbe so spolubyvajucou, pretoze vedla babe operovali ocne vacky a mala cez oci sadru chudatko :-( chceli sme ist kuk aj teba ale nejako mi prislo tazko, tak som si isla radsej lahnut. Ale uz je to omnoho lepsie :-)

xantipa163

drndula

ty si uz bol na tej kontrole? asymetria uz nie je?

A k tej bolesti...dnes som to preberala s anesteziologom...mna to rovnako bolelo aj ked mi davali pod zlazu, doslova som vtedy v noci plakala od bolesti, co som teraz nejako vedela uz rozdychat. Takze je to individulane, aj anesteziolog vravel ze niekedy to pod zlazu niekeho viac boli, ako pod sval.

Inak Lucy1990...anesteziolog simpos, vsakze?

drndula

a ked sa to vklada pod sval tak je to vzdy bolestive, pod zlazu to tak vraj neboli, ze je rekonvalescencia kratsia..

drndula

Kocky,

je to jedno za akej casti tela je implos vkladany, ked to ma boliet, tak to aj bude, kazda z nas ma iny prah bolesti, viac znesie alebo viacej vytrpi, kazdopadne tie co mate cerstvo akurat po opke-je to bolestive, pomozte si liekmi (ja osm takto fungovala,nebudem sa tvarit, ze to nebolelo, a dost)a za nejaky cas to ustupi...pozrite na tie co to pred vami vsetko zazili tiez,a su spokojne,kazda z nas povie, ze to stoji za vsetku tu bolest...tak sa drzte..:D

jazz24

Eilien

zavolaj do Novamedu cez tyzden a objednaj sa na konzultaciu a pokial si 100% rozhodnuta, tak ti mozu hned dat aj termin operacie;)dlhsie sa caka,ale urcite stoji to za to pockat;)doktor je velmi vytazeny tak,urcite to rychlejsie vybavis telefonicky so sestrickou ako mailom;)a nezabudni im povedat,kde chces byt operovana,lebo operuje v BB,v pezinku a tusim aj v poprade;)