Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

xantipa

presne aj mamina vrevela, že s nou srandovali a ona sa nemohla ani pohnut.normálne videla ako jej ide skalpel k oku, videla ako jej ihlou zašíva viečka :D

xantipa163

Inak tieto lakalne anestezie...fajn, ze nezatazia, ale tie zazitky co si clovek stade odnesie...
Mne v lokalne operovali ruku a tiez vyberali tie implantaty, ani jedno nebol bohvieaky zazitok.

xantipa163

MeryNR
presne ako baby vravia, co najpohodlnejsie, ja som tiez isla v teplakoch, kefku som si vzala elektricku, len som otacala hlavou. :-)
Nosievam kontaktne sosovky, kedze som slepa ako krtko, ale aj na tie som sa vybodla, okuliare su praktickejsie.

A v tomto pocasi este v stekloch...no neriskovala by som, by som sa urcite zdrb..a niekde. :-)

4pegy4

jazz24

nie, dostala injekciu a celé jej to strplo okolo očí.povedal že tá ju bolela :-(.inak nič necítila, celu operáciu sa rozprávala s doktorom :-)).

jazz24

4pegy4

a robili jej to v celkovej ansteze?ja to este nepotrebujem,ale tak do buducnosti sa informujem;))

Mery NR

zajtra drzim palce!!;)

xantipa163

lucy1990

Uz lepsie, cez den normalne fungujem v ramci moznosti, detom ranajky, hrali sme spolu pexeso, clovece, teraz som s mladsou upratovala hracky, tak opatrne samozrejme.
Vela veci je na muzovi, bol nakupit, uvaril, opral, pozehlil. :-)

Ja len nenavidim to spanie v noci, som v posteli nedokazala spat, poleziacky to dost tlaci a nedycha sa najlepsie, po sediacky ma bolel zas cely zadok. Tak som zvysok noci spala taky polozosunuta na sedacke, tak ma teraz boli fest aj chrbat. co uz. Vydrzime. :-)

Dcerku zvladas?

4pegy4

lubs, Katka33

ahojte.moja mamina bola teraz na zákroku horných dolných viečok :-)) má to super.čo potrebujete vediet???mozno viem poradit :-)

rita149

Mery NR

ja som isla v teplakoch , mikine na zips.budeš vydiet ze nejake sexi vecicky a vysoke opatky su den po opke zbytočne a nepohodlne hlavne!!!

daj si ty len pekne tenisky, nebudes lutovať.Ja som sa tyždeň nečesala ne ze by som ešte v opatkoch dokazala chodiť :-)

držim palce nech sa prsíčka vydaria a všetko dobre dopadne!!!

jazz24

mia_31

ano 3 dni:)ja to ani nechcem dat dole,lebo aj mne veelmi opuchol ,ale rovnomerne..uplne je hruby aj kost aj spicka aj cely je spuchnuty..akurat z boku je pekny;)kedy zacne odpuchat uz?myslis,ze to bude takto dlho?a potom si ho uz nemame lepit,ze?

Lucy1990

Mery NR

Tak drzim palce :-) urcite si obuj a oblec nieco pohodlne ako radi drndula, pretoze domov pojdes ako invalid :-))) zhrbena a ubolena. Ja chodim po byte ako quasimodo :-D