Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ajka1988

Petulielienka,
a koľko vážiš a meriaš? no mne pôvodne tiež najprv povedal 400 ml a potom dodal ale tak dalo by sa aj 445 ml. a ja že neham to na Vás. Pán doktor sa vyzná. Kľudne si daj tých 450 ml. bo to taký veľký rozdiel nie je oproti 400. A veľa dievčat by bralo po operácií aj väčšie. Ja som 4 deň po op a som spokojná, aj napriek bolestiam, ktoré sú však normálne.

Petulielienka

Vasen
Super,dik ;-) zavolam tam..a si s nimi spokojná? Okrúhle máš? Ake máš miery,váhu a cm pod prsiami? Pooperacna sa určite nezmení lebo som bola na hrane 75C/D a doktor povedal že D tak ak si dám väčšie D to bude určite :)
Lilly
No ti verím že si bola spokojná,ja by som to tiež brala teda muz néch nemusí urobiť 2dni toľko km,ale tak v Novamede sa to asi nedá teda,neva :-/

lilly1

Petulienka

Ja som mala muža na izbe, ale bola som v BB - Sliač - Gynpor. Stálo to 30Eur, cesta nám trvala 2,5h, takže sme tú možnosť využili. Mali sme na izbe telku, WC + sprcha, zobral si notebok,,,on to mal takú 2 dňovú dovču,,, robil mi 24 hod. ruky, lebo ja som s nimi ani pohnúť nevládala..Spokojnosť!!

vasen09

Petulielienka,
ahoj, ja som presne ten pripad, ze som sa dohodla na 400ml a potom som to zmenila na 450ml :), len zavolaj sestricke, ona ti povie kod implantatov,potom si zavolas a objednas vacsie, pooperacna podprda ti sadne ta ista,ktoru by si objednavala na 400ml, ved ti povie sestricka ;)

zajacik_006

Mery NR
ak sú nejaké zdravotné,či estetické problémy,tak je samozrejmosťou,že sa musia vymeniť. Ale musíme dúfať,že sa nič také nestane.

Petulielienka

Xantipa
Ja tam mám iba jeden kód a ked si hodín do Googlu tak mi tam vyskocia pod ním rôzne veľkosti,ja budem mat okrúhle a tie asi nemajú take označenia ako píšeš
Tak to máš super,uz máš po a usetrila si min cestu ;-) čo ja si v celku neviem predstaviť den po =D

Merry
No ja som mala take šťastie v nešťastí mojej sesternice ktorá mala termín len prekonala nejaky Čierny kasel či čo to a nemala by byt tuším 3/4 roka intubovana(má ísť na úpravu) tak nechcela ten termín nechať prepadnut a ja som sa samozrejme hned angazovala ;-)) takze 27-ho idem na to, no tešiiiim sa hrozne z toho

xantipa163

Petulienka, vsak zavolaj sestricke, podla mna sa da aj dohodnut v Siklienke, ze ti poslu obidve velkosti a doktor sa uz rozhodne, ktore ti da. Len to nie je len o ml, treba presne nadiktovat ktore chces, priklad TMM2,TMM3, 400, 450. Urcite to nie je len o tom, ze vsak mi poslite aj 450-ky, v Novamede ti muusia presne povedat aky konkretny to je kod.

Muza na izbe mala Lilly, ale ona nebola v Novamede, ale niekde inde v BB.
My sme mali s muzom zarezervovane ubytko v BB, kebyze idem zajtra do Novamedu.

A som stastnaaaa, ze uz zajtra bude trpiet niekto iny a nie ja!!!
Ako mi Cerven v sobotu povedal, mate rozdiel 2 dni a 200 kilometrov. :-)

Petulielienka

Baby neviete mi poradiť,ked som bola na konzultačke tak mi lekár navrhol 400ml ale povedal že zmestí sa aj 450ml,ja som sa nejak zľakla a povedala som že stačí 400,lenže každý den nad tým rozmýšľam a chcela by som tie väčšie,nieje veľký rozdiel medzi nimi,myslite že by som si mohla objednať tie väčšie bez toho aby ma zase videl? Stačí ked zavolam sestricke? Nemáte s tým niektorá skúsenosť? A ešte som sa chcela opýtať ako je to v Novamede s ubytovanim muža? Niektorá baba to pisala že ho tam mala tak či je to normal ked si to zaplatí alebo si má hľadať nejaké iné ubytko?