Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

xantipa163

Aj ja uz celkom fungujem, akurat este neviem umyt riad a ked chodim, tak sa rychlo zadycham :-) ale paradoxne som sa zatial kazdu noc dobre vyspala, len si musim dat tabletku proti bolesti, dnes som spala az do 11tej, svokra u nas spala a rano si zobrala malu k sebe, tak super :-)

blondgirl

Dakujem :-)

Baby ja ked si pozeram tie moje prsia na fotke, mne sa zdaju dost prirodzene, nato, ze to bolo fotene asi 18 hodin po operacii :-) velmi podobne som mala ku koncu tehotenstva. Som zvedava ako sa budu menit.

Eilien

blondgirl007-samozrejme ze tam chcem ist!!:)len pisem ze som v zahranici a som netusila ze tam je taky naval a potrebovala by som to v casoch kedy sa mi to bude hodit pricestovat na SK...a lepsie bude pre mna BB ja som z Trencina...

4pegy4

jazz

dakujem :-)) bola na izbe s ajka1988.určite ked budem potrebovať aj ja pojdem, má to fakt pekné.a kto rozmýšla nech ide do toho, neolutujete.už sa aj mne blíži termín.inak noštek ako čítam máš už ok.som zvedavá ako to zdolám aj ja.

tina33

Mery NR

budem zajtra na teba myslieť a držať palce.Pooperačnu podprdu mi dali hned po opke už Ta do nej oblečie a zobudíš sa v nej,potom o týž.pojdeš na kontrolu a odlepí ti naplaste okolo prsníkov a o týžden kontrola stehov ja som mala samostrebatelné.Ak by som bola na tvojom mieste určite by som brala 350ml ja ich mám anatomy a priala by som kludne vetšie mam 160cm a 56kg.držim palčeky a hlavne neboj zaspíš a už sa zobudíš s cicikami :o)))

blondgirl007

Eilien ak to chces naozaj, tak na tvojom mieste by som hned zajtra volala a dohodla si konzultaciu, popripade nech ti daju hned aspon predbezny termin opky...uz podla toho ci chces PK alebo BB. v BB je novamed-nemocnica, v PK je sukromna klinika, velmi pekna :) kazdopadne starostlivost je rovnaka na oboch miestach.
a v PK sa aj skor dostanes, nez v BB...tak len musis volat, dohodnut konzultaciu co najskor a hned nech ti daju aj terminik opky :)

jazz24

4pegy4

aha v lokalke..no to ja neviem ci by som vydrzala:))by som im tam odpadavala..tak drzim palce mamine tvojej,nech sa jej to pekne hoji;)

blondgirl007

Eilien doktorko je super :)
a operoval aj mensie a chudsie :D takze neboj nic...treba len konzultaciu a sup sup na tesmin opky, dnes mi sestricka vravela, ze uz objednavaju na december !!!

jazz24

mia_31

no tak a ty uz masirujes?ci az neskor? mne to ukaze az 25.2:)akurat som si dala tie lepky prec a ocistila ho alpou,lebo bol lepkavy strasne;)uz sa tesim ked bude finalny:)inak som prekvapena,som myslela,ze bude vyhadzany cely a nie je;)mam iba par uhrikov;)dnes som bola chvilku aj v robote a taka unavena som bola z toho,ze som pomaly pred 2 hod vstala co som zaspala;)som riadne zlenivela;)a prska uz nie su take tvrde uz maknu;)tak sa tesim;)dufam sa nam to pekne a rychlo bude hojit!!;)potom posli tie foto,ked sa pofotis;))a aj ty mas inu pokozku na celom tele?ja ju mam taku suchu dost vsade aj ruky...