Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Eilien

blondgirl007-ja viem ze sa nepozname ale chcela by som vidiet ake mas:)viem je to hlupe ale zaujima ma to aka to je zmena..pls..

blondgirl007

Lucy1990 no to si nenavyberas, jedna vec je, co chceme, a druha, co nam nase telo dovoli :) ale mas ich super, k postave akuratne si myslim :)
ja som pripad, ze som chcela gulate, mala som na vyber, ci chcem anatom, ci gule...ale mne sa paci ten gulaty a silikonovy look :D:D:D
a ten aj mam :)
pofot pofot, nech vidime, ako sa menia :)

Lucy1990

blondgirl

Sranda, ja by som neviem co dala za gulate, mne sa strasne paci ten tvar a zasa baba co bola so mnou na izbe chcela prirodzene a anatomy a musi mat gulate :-))) v sobotu ich budem znova fotit :-)

blondgirl007

Lucy1990 aj ja som si vsimla, ze su celkom prirodzene :) to bude tym, ze su to anatomy :) ony sa ti pekne zaoblia a buu vyzerat lepsie, vzdy vyzeraju s odstupom casu lepsie :)