Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Mery,

Chod v teniskach,odporucam bo budeš mať problém sama so sebou,Nie ešte chodiť v stokloch fakt...dokonca chod v teplakoch a mikine,teda fi najpohodovejsie oblečenie,asi si nezvládnes umyť zuby rak toto nerieš...;)))

Mery NR

Lucy1990
zajtra :-))) už nervy pracujú. práve si vyberám čo si obliecť lebo na gombíky moc vecí nemám. baby, zvládnem po opke vysoké topánky? nebudú ma tie prsia ťahať dopredu alebo sa mi v nich nepríjemne chodiť? lebo ani nízke topánky nemám :-D
tina33,
ja som podobný prípad, z nuliek sa mi počaj kojenia spravili 3ky,lenže ja som kojila len máličko. tiež mi zostalo dosť kože, Očenáš hovoril, že by sa mi zmestilo aj 350, lenže vzhľadom na moju výšku /158cm/ som sa bála, že budú moc veľké bomby. aj 320 sa mi zdá už moc. uvidím zajtra :-) Ozaj, tebe Očenáš dal hneď po opke tú pooperačnú podprdu alebo len na druhý deň ráno? Kedy si si prvý krát videla prsia?

Lucy1990

Ahojte kocky, tak dnes uz je omnoho lepsie, myslim ze uz to pojde len k lepsiemu :-) strasne som uz zvedava na prsicka v sobotu :-)

xantipa

Ako sa citis, aj tebe sa uz lepsi?

Baby a kedy ma Mery NR termin, nie nahodou dnes?

tina33

Mery NR

ano mám strie strašne dlho som kojila a mala som 4 prsia popraskalo mi to ako šlak.mala som strašne vela kože tak mi dr.Očenáš vyplnil a som spokojna

mia_31

čaute baby po opke

xantipa, lucy myslela som na Vás, teším sa,že ste to zvládli :)

jazz

fotku ti pošlem hneď zajtra keď si odplepím ten mastný a špinavý leukoplast. 3 dni tuším vravel však? inak mi nos dosť opuchol hlavne jedna strana.

lubs

Katka33
našla si už nejaké info o op tých horných viečok? Aj ja sa na ten zákrok chystám a zhánam informácie. Tiežsom chcela vedieť, ako ich robí trška. Vieš užaj cenu u neho?
Ináč dúfam, že prsia si užívaš, blíži sa im ročné výročie!!!papa

bimbi

ahojte,kocky, som tu nova, ale vase prispevky citam uz dost dlho, predtym som chodila na forum ZZZ.sk, ale tam to nejak zamrzlo, mam pocit, ze niektore z vas chodili aj tam...
vase skusenosti, postrehy a vymeny nazorov mi velmi vela dali, uz som sa v tejto problematike trochu zorientovala a konecne som sa aj ja dockala.. HURA! v nedelu 12.2. idem na konzultaciu k mudr. cervenovi do pezinka... ide o augmentaciu.
rozhodla som sa ist k nemu aj za cenu nekonecneho cakania na termin, ale referencie nanho hovoria za vsetko a bola to premna jasna volba ...
mam 169cm, 56kg, prsia slabe jednotky, odkojene 3 deti, dokopy som kojila 4 roky! tak si viete predstavit, co to s nimi spravilo.. uz sa hanbim aj pred babami v posilke vyzliect, no a ..konecne som sa odhodlala..

zajacik, chcela by som si pred konzultaciou pozriet jeho pracu, pochopila som, ze musim zaslat svoje fotky, aby som mala vlastny album a potom budem mat pristup k vlasnym fotkam?

Lelinka20

Ajojte baby bola som na konzultácii vo Zvolene u doktora Pikulu.som z Ba ale rozhodla som sa dať operovať u neho,tak tiež operuje v bb ale tam je viac pacientiek,čiže aj neskoro termíny.cena je 2100 EUR komplet.v Banskej Bystrici to vychádza o 400 EUR viac.doktor Pikula je veľmi milí,tak tiež mi vyhovel v termíne 6.3.2012,nemal problém s ničím dokonca mi sľúbil že aj s dvojickou nás zoperuje v jeden deň.uz sa neviem dočkať.mate niektorá termín 6.3.?

Petulielienka

Ajka1988
Meriam 170 a vážim asi 58 možno viac teraz som sa dlho nevazila a ty? Ved to že ked nieje medzi nimi veľký rozdiel tak prečo nie 450...ja by som si najradšej dala aj 500 a viac,mne sa páčia velike prsia ale chcem mat ešte jedno baby neskôr tak som hovorila že néch mi nechá razervu ;-) a ty ako? Ešte boli? Ako sa spi na chrbte?