Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Eilien...neboj sa :) ja si cely zivot nadavam, aka som malicka :D mam 168cm, max 50kg a prsia som sice mala, ale tak...zmestili sa mi slusne 400vky :D
co sa bojis :) ku komu chces ist?

Eilien

neviem hehe som mala a chuda a nemam ziadny zaklad tak mam strach ze mi doktor povie ze to nepojde...
ale plastick aoperacia je moj sen uz od strednej skoly tak dufam ze tento rok sa to uz konecne podari,zatial som v zahranici tak planujem tak na august-september:)

Eilien

Mery NR-normalne ti zavidim aj vam vsetkym co mate uz po...musi to byt super pocit tam nieco mat:)ja sa len bojim ze sa doktor na mna pozrie a posle ma kade lahsie:(toho sa asi najviac bojim...

blondgirl007

baby som tu po dlhsej dobe...Lucy1990, xantipa,...a vsetky ostatne - gratulujem :)
tesim sa s vami :) bolest prejde a budete sa len a len tesit, uz bude kazym dnom lepsie :)
smejem sa, lebo ja som bola taky isty hrbacik ako Lucy :D mam aj taku jednu fotku, neskor poslem do galerky, na pobavenie :DDD

a cakatelky - zavidim, aj ja by som zas chcela...to super ocakavanie :) juuuj :)

mia_31

jazz

nie lepiť už netreba. ale nepoteším ťa, povedal mi,že zhruba tak o 3týž. bude vyzerať horšie ako v deň keď išla dole sadra, lebo sa tam čosi zrastá a tvaruje,že puchnúť bude cca tie 3 týž. a potom začne odpúchať a po 6 týž. by mal nadobudnúť aký taký lepší tvar a potom už len lepšie, ja si mám robiť tie tlakové masáže mi ukazoval ako lebo idem na kontrolu až 25.marca.

Mery NR

baby, máte pravdu, už som aj zabudla, že aj po cisárskom som chodila niekoľko týždňov ako mátoha zhrbená, takže to bude asi podobné. zubnú kefku si tiež nebalím, mám ústnu vodu. ešte stále tomu nechcem veriť, že už zajtra budem ceckaňa :-)